Skip to content

Sprijin Afacerile Locale: 15 cofetarii care livreaza cozonaci la comanda. Inclusiv pentru vegani sau cei cu alergii

In doar cateva zile, vine Craciunul care, conform traditiei, inseamna o serie de pregatiri pentru o masa speciala, care include si cozonaci.

Daca nu va faceti cozonaci acasa, iata 15 mici afaceri care fac la comanda cozonaci si le livreaza in conditii de perfecta siguranta.

Lorelicious Plant-Based propune cozonaci traditionali, dar si in varianta vegana

Lorelicious Plant-Based foloseste numai ingrediente naturale pentru prepararea prajiturilor si a torturilor, grupate pe site in trei categorii: raw cake, baked cake si mixed cake. Se livreaza in Bucuresti, la domiciliu si puteti comanda atat pe site, cat si la numarul de telefon 0727483032. Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook Lorelicious Plant-Based.

Laboratorul de cofetarie-patiserie Sweet Evy pregateste cozonaci din ingrediente naturale, dupa reteta traditionala

Puteti comanda cozonaci cu multa cacao, nuca si rahat sau alte delicii pregatite de cofetaria cu sediul in Soseaua Salaj nr. 249, sector 5.  Odata cu situatia nou aparuta, cofetaria s-a adaptat si ofera acum si livrare la domiciliu, in Bucuresti. Comenzile se fac la telefon sau WhatsApp: 0765249105. Mai multe detalii puteti citi pe pagina de Facebook Cofetaria Sweet Evy.


Cornelia Marin, cunoscuta pentru emisiunea “Ajutor! Vreau sa slabesc!”, a transformat nutritita in pasiune si gateste cozonaci fara gluten

Cozonacii vegani cu si fara cereale cu gluten, cu faina integrala, lapte de cocos, zahar brut sau stevia si diverse umpluturi sunt preparatele pe care Cornelia Marina le pregateste in aceasta perioada pentru sarabatorile de Craciun din acest an. Are o afacere cu mancare specializata pentru alergii de mai multi ani si la fiecare sarbatoare aduce bucuria in casele noastre, odata cu produsele specifice pe care le pregateste. Asa sunt si cunoscutii cozonaci Fibrio. Acestia vin de fiecare data cu reteta imbunatatita si cu noutati de sezon.

Ingredientele de baza ale cozonacilor vegani (varianta cu gluten) sunt faina integrala, faina de quinoa germinata, lapte de cocos, seminte de in, seminte de chia, ulei de cocos, zahar brut de trestie, xilitol mesteacan, lamaie. Preparatele au termen de valabilitate 7 zile.

Comenzile sunt preluate zilnic intre orele 9-16, de luni pana vineri la numarul 0752 231 433 – detalii pe pagina de Facebook Fibrio. Acestea se onoreaza in baza platii in avans cash sau transfer bancar. Clientii casei pot achita la ridicarea lor. 

Dintre specialitatile de care te poti bucura se numara cozonacii cu nuca si stafide, cu ciocolata neagra si stafide, cei cu fructe uscate sau fara gluten.

DeliCake este un laborator de preparat torturi si alte fineturi dulci

In urma cu mai bine de 13 ani, Lucia si prietena ei Ioana aveau o firma de catering, pe care au transformat-o de-a lungul timpului in adevarate placeri ale dulcelui. Sunt cunoscute pe piata pentru serviciile pe care le ofera la diverse evenimente de tipul nunti sau botezuri, dar si pentru cateringul la reclama si filme mari. Printre cei care s-au bucurat de preparatele lor se numara regizorul Francis Ford Copolla si actori celebri precum Joaquin Phoenix.

Prin 2015, Lucia si-a dorit foarte mult sa faca torturi de nunta, a studiat foarte mult si incet-incet pasiunea ei a prins viata. A inceput cu prajituri simple, candy bar si apoi torturile cu compozitii delicioase, la care nici nu te-ai fi gandit. De la cheesecake cu insertie mango si ginger cu blat de biscuit cu unt si migdale, glazuart cu ciocolata si bucati si migdala coapta, la infuzie ciocolata alba cu scortisoara cu insertie de mar caramelizat, cu blat de ciocolata alba, a ajuns la torturile de mirese, adevarate opera de arta.

Dar in portofoliul de produse DeliCake pastreaza si cozonacul nostru traditional. Ca in cele mai frumoase povesti de Craciun sau de Pasti. Te poti bucura de oferta prin accesarea paginii de Facebook https://www.facebook.com/delicake.romania/ si poti trimite o comanda pe [email protected] sau 0730 084 250.

Colt de paine este o brutarie – patiserie artizanala, cu produse fara aditivi, arome sau coloranti, prezenta pe piata din toamna lui 2013

Preparatele se fac in tihna, ca pe vremuri, procesul de productie fiind minim 12 ore pentru o paine. Brutaria face in prezent circa 100 de paini pe zi din noua sortimente (printre care paine neagra, cu cartofi copti, cu branza, praz sau ardei rosu), insa face si biscuiti si alte produse de patiserie dupa retete de familie. Pe langa sortimentele clasice de paine, brutaria ofera si variante mai putin intalnite, precum painea cu branza sau painea cu praz.

Pentru ca sunt nevoiti sa limiteze cantitatea de cozonac pe care o vor produce, comenzile se pot face printr-un mesaj pe pagina, prin mail la [email protected] sau telefon 0740 688 324. Se pot ridica de la sediul lor dupa programul pe care l-au gandit pentru zilele viitoare, disponibil pe www.coltdepaine.ro.

Chocolat este locul care te cucereste cu o ciocolata calda si o prajitura buna

Cu o atmosfera placuta, o muzica subtila si linistitoare, poti petrece multe ore incantatoare fara sa simti cum trece timpul. Poti manca in liniste, poti privi o bucata de Bucuresti pe ferestrele mari langa care sunt asezate mesele si la final iti poti satisface papilele gustative cu un mouse de ciocolata sau cine stie ce altceva iti va face cu ochiul din lista lunga de optiuni.

Poti comanda de la brownie cu ciocolata la Profiterol, macarons si tot felul de prajiturele cu fructe, cafea sau frisca. Pentru Sarbatori ti-a pregatit o colectie speciala care este disponibila cu livrare express sau livrare programata.

French Bakery este locul in care gasesti intotdeauna produse proaspate si naturale, niciodata congelate

Cunoscut pentru gama fina de preparate autentice realizate dupa retele traditionale ale artizanilor francezi si printr-o paleta de gusturi si texturi reinnoite permanent, in primavara aceasta, French Bakery cu cozonac romanesc, atat de traditional si de aromat, incat ai zice ca tocmai ai intrat in bucataria bunicii, nu intr-o patiserie frantuzeasca.

Probabil esti obisnuit sa intri la ei ca sa comanzi un croissant (nimic nu e mai bun pe drumul spre birou decat un croissant proaspat si o cafea fierbinte), cateva pains au chocolat, eventual o tarta mica plina de fructi, deliciul de la finalul mesei de pranz.

De sarbatori insa, nu ezita sa faci o comanda de cozonac cu maia si aluat pufos, plin de nuca, dar si de pasca sanatoasa, cu branza buna si stafide din belsug, pentru ca French Bakery a compilat retete din gastronomia taraneasca (mai ales din zona Ardealului) pe care le-a imbunatatit cu ingrediente actuale.

Se pot face comenzi in oricare din magazinele French Bakery, telefonic la 0735 881 736 sau online pe www.frenchbakery.ro/comenzi.

Adresele si programul de functionare ale magazinelor le poti gasi pe www.frenchbakery.ro/shops.

Miez Brutarie Artizanala preia comenzi de cozonaci si babka pentru Craciun, cu ingrediente atent alese: unt frantuzesc Briois cu 82% grasime, lapte de la Laptaria cu Caimac, rom adevarat jamaican (nu esenta), cacao Luker si nuca

Pana pe 14 aprilie (marti) se pot rezerva cozonacii de la Miez, care cantaresc 1 kg si contin aproximativ 32% umplutura, cu posibilitatea de ridicare din magazin pe 17 aprilie (vineri) si 18 aprilie (sambata). Rezervarea bunatatilor se poate realiza folosind formularul din magazin sau online – aici.

Pentru Craciun, clientii pot comanda cozonac cu crema de nuca, cozonac cu crema de nuca, rahat si stafide, babka cu Nutella si ciocolata, babka cu crema de migdale, babka cu unt, scortisoara, nuca si stafide, babka cu crema de mac dar si patru sortimente de paine.

Tort Design ofera un moment dulce, de bucurie, in actuala situatie complicata, o linie de deserturi, prajituri ca la mama acasa, reinterpretate frantuzeste si cozonaci calzi si gustosi pentru masa de Craciun.

Oferta cofetariei cuprinde cozonaci cu vanilie naturala, nuca, cacao si stafide insiropate cu rom autentic, precum si cu coaja de lamaie si portocala bio rasa manual, fara conservanti sau coloranti. Tort Design foloseste doar produse autentice, fara niciun surogat.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov, nu necesita comanda minima si se face direct din laboratorul din Saftica, in conditii sigure, de maxima igiena. Comenzile se plaseaza pe e-mail la [email protected] sau la telefon/wapp – 0752143843. Productia se face la comanda in limita capacitatii.

Pe langa cozonacii deliciosi, cei carora le este pofta, pot opta si pentru macarons cu ciocolata si caramel precum si macarons cu ciocolata si visine sau torturi.

Lara Sweets este o afacere-boutique care are in centru producerea dulciurilor artizanale sanatoase, create de un maestru cofetar, cu aport glicemic scazut, savoare deplina si impact vizual memorabil.

Folosesc doar ingrediente naturale proaspete, selectate cu mare atentie, de calitate superioara, nu adauga niciodata premixuri, aditivi, conservanti, coloranti artificiali sau potentiatori de gust si lucreaza cu o echipa de nutritionisti care valideaza retetele.

La Lara Sweets, cozonacii cu nuca / cacao si rom / rahat si fructe confiate / rahat si mac de 1 kg sunt acum disponibili si costa 95 lei.

Sortimentul cozonacului cat si compoziţia tortului pot fi alese de pe site-ul www.larasweets.ro. De asemenea, fiecare client isi poate alege singur data de livrare pentru pachetele Combo puse la dispozitie pentru sarbatorile de Craciun, doar completand datele de comanda de pe site.

Pe langa traditionalul cozonac de Craciun, Lara Sweets propune si trei sortimente de cozonac raw-vegan de exceptie: cozonacul raw-vegan cu nuca (1 kg); cozonacul raw-vegan cu turmeric (1 kg) si cozonacul raw-vegan cu caju & mac (1 kg).

Livrarea se realizeaza in siguranta, de catre personalul cofetariei, corespunzator echipat.

Comenzile se plaseaza telefonic la 0374 491 734  sau 0722543650 sau pe e-mail la [email protected]

Cofetarii Sweeteria au pregatit retete de dulciuri de casa fara zahar adaugat, gata de livrare rapida la plasarea de comenzi online.

Sweeteria ofera dulciuri de casa realizate cu ingrediente naturale: oua, unt, lapte, in retetele carora au inlocuit zaharul cu indulcitor natural din Stevia, avand zero calorii si zero indice glicemic.

Din oferta lor nu lipsesc cozonacii proaspeti (cu nuca si cacao), pasca cu branza si fursecurile, toate produsele sunt fara zahar adaugat, prietenoase inclusiv cu bunicii diabetici, dar si cu nepotii neastamparati.

Un cozonac costa 140 lei si are 1,4 kg iar tartele costa intre 80 si 160 de lei. Se pot comanda singure sau se adauga in colet si alte produse preferate din portofoliul Sweeteria.

Desertul de neuitat pentru o familie numeroasa este livrat de cei de la Bujor

Cei de la Bujor livreaza in aceasta perioada prin serviciul de curierat rapid cozonacul pentru masa de Sarbatori. Comanda se poate efectua prin intermediul paginii de facebook Cozonac Bujor unde le puteti scrie numarul de produse dorite si datele personale dar si la urmatoarele numere de telefon 0727346234 si 0756051959 incepand cu ora 9:00. In perioada urmatoare acestia produc  cozonac mare 2,5 kg – 125 lei/ buc cu urmatoarele umpluturi:  cu nuca, rahat , stafide si cacao sau cu mac, rahat si stafide a treia optiune fiind cu nuca si umplutura cu mac ( jumatate de felie cu nuca si jumatate cu mac). In meniu se regaseste si pasca cu branza si stafide, pasca cu smantana si stafide si prajituri asortate in cutie.

Daca doriti un desert aparte puteti incerca cozonacii „grasuti” de la Livrez Fericire

 Andreea Moldovan, fosta concurenta a emisiunii „Masterchef” si-a deschis propria afacere, Livrez fericire,  cu retete sofisticate de prajituri, torturi si cozonaci, pe care le livreaza la comanda. In aceasta perioada comenzile pentru cozonacii „grasuti” asa cum Andreea i-a denumit se pot face la numarul de telefon 0733742473, iar listele de comenzi pentru Craciun sunt inca deschide.  Pretul unui cozonac artizanal Grasut este de 175lei/bucata si este facut integral cu ingrediente naturale premium, plin cu nuca, stafide, cacao si ciocolata belgiana, aromat cu rum, vanilie si portocala confiata. Cozonacul cantareste aproximativ 1,4kg si ajung peste tot in Romania cu ajutorul serviciilor de curierat.

Casa Victoria, cozonac si torturi realizate de maini pricepute, bune cunoscatoare ale randuielilor stravechi

Gustul de odinioara poate fi prezent pe masa voastra cu ajutorul Casei Victoria, care, de cateava zile a pus la copt aluatul de cozonac si pasca pentru a va usura pregatirile din pragul Craciunului. Umplutura de branza, stafide si impletitura din aluat de cozonac asa arata pasca pentru masa de sarbatoare care are pretul de 198 lei, iar cozonacii sunt plin de umplutura ca odinioara nuca stafide si coca la pretul de 148.50 lei. Comenzile pot fi plasate la numarul de telefon 0726 386 971 prin sms sau whatsapp sau pe adresa de email [email protected] si puteti alege optiunea de a fi livrate acasa sau sa ridicati personal produsele de la magazinele acestora aflate pe Bd Laminorului nr 107, Bd. Ion Mihalache nr. 233 si Bd. Ion Mihalache nr. 47-49, Bucuresti.


La „Brutaria din sat”, aroma sarbatorilor de acasa este produsa in cuptorul de caramida arsa cu vatra taraneasca.

Realizati cu ajutorul tehnologiei artizanale, cozonacii traditionali pusi la dispozitie de Brutaria din Sat au ingrediente de cea mai buna calitate. Acestia acorda timp prepararii fara a fi folositi conservanti, afanatori sau agenti de crestere. Faptul ca procesul de dospire este unul natural, deci lent, contribuie la o mai buna digestie.  Cozonacii traditionali cantaresc 1kg.

Clientii pot opta sa comande telefonic cu ridicarea ulterioara a pachetului de la usa magazinului: Brutaria din Sat Petresti, Sos. Unirii nr 2. Comenzile pot fi plasate la numerele de telefon : 0733524041, 0725226262, 0727838620, 0735312979 si 0728222995.

Citește în continuare