Skip to content

Sprijin Afacerile Locale: Cofetarii care livreaza Cozonaci si Pasca. Inclusiv pentru vegani sau cei cu alergii

In doar cateva zile, avem sarbatoarea de Pasti care, conform traditiei, inseamna o serie de pregatiri pentru o masa speciala, care include si cozonaci.

Daca nu va faceti cozonaci acasa in aceasta perioada de izolare, iata 20 de mici afaceri care fac la comanda cozonaci si Pasca si le livreaza in conditii de perfecta siguranta.

Lorelicious Plant-Based propune un Paste sanatos, cu pasca si cozonaci traditionali, dar si in varianta vegana

Lorelicious Plant-Based foloseste numai ingrediente naturale pentru prepararea prajiturilor si a torturilor, grupate pe site in trei categorii: raw cake, baked cake si mixed cake. Pentru aceasta perioada, au o pagina speciala, Paste Vegan, de unde puteti comanda pasca vegana la cuptor, cu aluat de cozonac pufos, pasca raw vegana cu blat din curmale si fulgi de ovaz si umplutura din branza raw vegana si stafide si cozonac cu crema de migdale rumenite la cuptor. Se livreaza in Bucuresti, la domiciliu si puteti comanda atat pe site, cat si la numarul de telefon 0727483032. Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook Lorelicious Plant-Based.

Taverna italieneasca Nonna Mia si-a redeschis activitatea doar pentru meniul traditional de Paste si ofera cozonac, pasca, drob, oua rosii, friptura de miel si paine de casa

La inceputul acestei perioade, restaurantul Nonna Mie luase o pauza, insa acum s-au hotarat sa revina cu un meniu de sarbatoare. Comenzile se primesc inca din aceste zile pentru ca cererea este foarte mare si lista s-ar putea inchide curand. Comenzile se ridica personal din Str. Chile nr. 10, Bucuresti, dar se pot livra si la domiciliu. Pentru mai multe detalii, sunati la 0728602283 sau consultati pagina lor de Facebook.

Cele doua magazine Placind’Or sunt inca deschise, este disponibila si optiunea de livrare la domiciliu in Bucuresti, iar din oferta fac parte cozonaci, pasca si placinte delicioase

De la Placind’Or puteti comanda pasca umpluta cu branza dulce si stafide si cozonaci pufosi cu umpluturi bogate si variate. Comanda minima pentru livrare gratuita difera in functie de sector: 40 lei – sector 3, 60 lei – sector 2 si 4, 80 lei – sector 1, 5 si 6. Comenzile se fac direct pe site, prin numarul de telefon 0755 856 176 sau pe pagina de Facebook, prin mesaj privat. Daca doriti sa ridicati personal comanda, o puteti face la sediile din Sos. Stefan cel Mare nr. 12, sector 2 sau Str. Ramnicu Valcea nr. 16, bloc 34, sector 3. Personalul din magazine si cel care se ocupa de livrare respecta normele de siguranta, iar plata la livrare se poate face si prin POS Mobil, dezinfectat dupa fiecare utilizare.

Laboratorul de cofetarie-patiserie Sweet Evy pregateste cozonaci din ingrediente naturale, dupa reteta traditionala

Pentru Sarbatorile Pascale, puteti comanda cozonaci cu multa cacao, nuca si rahat sau alte delicii pregatite de cofetaria cu sediul in Soseaua Salaj nr. 249, sector 5. Special pentru Paste, la 5 cozonaci comandati, veti primi unul gratuit.  Odata cu situatia nou aparuta, cofetaria s-a adaptat si ofera acum si livrare la domiciliu, in Bucuresti. Comenzile se fac la telefon sau WhatsApp: 0765249105. Mai multe detalii puteti citi pe pagina de Facebook Cofetaria Sweet Evy.

La Pravalescu este magazinul de delicatese din Piata Amzei care te asteapta cu produse delicioase tot timpul anului

Este un magazin de familie deschis in 2016, intr-un spatiu prietenos cu usor iz interbelic, in care gasesti produse proaspete pregatite chiar in pravalie. De la carne de calitate, branzeturi si mezeluri facute dupa retete traditionale, la prajituri de casa si tot felul de alte produse precum pateu de pui sau dulceturi facute dupa reteta bunicii. Zi de zi isi surprind clientii cu cate un produs deosebit, ca celebrele poale’n brau, gososi, paine impeltita, chec sau cozonac.  Comenzile se pot da intre 10.00 -18.00, la telefon 0752 318 914 sau pe pagina lor https://www.facebook.com/lapravalescu1/.

Livrarea este facuta de magazin in orice zona, fara taxa, dar cu o comanda minima de 200 lei, in Bucuresti si Ilfov, intre 10.00-19.00 sau se poate ridica direct de la sediu. De asemenea, prin aplicatia Glovo poti comanda orice.

Din 1 aprilie au deschis lista comenzilor pentru masa Sfintelor Sarbatori de Pasti. Desi pregatesc, ca in fiecare an, toate bunatatile, acum acestea nu se vor mai putea cumpara direct din pravalie, ci doar pe baza de comenzi telefonice sau mesaj pe pagina de Facebook.

Comenzile se vor putea ridica si din curtea magazinului, in orice zi, pe baza de programare. Si pentru ca Pravalescu este cel care livreaza, te roaga sa te decizi in timp util ce si cand doresti preparatele, astfel incat sa poata configura traseele sau sa te anunte in ce zile se mai pot face livrari.

Cornelia Marin, cunoscuta pentru emisiunea “Ajutor! Vreau sa slabesc!”, a transformat nutritita in pasiune si gateste pasca si cozonaci fara gluten

Cozonacii vegani cu si fara cereale cu gluten, cu faina integrala, lapte de cocos, zahar brut sau stevia si diverse umpluturi si pasca sunt preparatele pe care Cornelia Marina le pregateste in aceasta perioada pentru sarabatorile pascale din acest an. Are o afacere cu mancare specializata pentru alergii de mai multi ani si la fiecare sarbatoare aduce bucuria in casele noastre, odata cu produsele specifice pe care le pregateste. Asa sunt si cunoscutii cozonaci Fibrio. Acestia vin de fiecare data cu reteta imbunatatita si cu noutati de sezon.

Ingredientele de baza ale cozonacilor vegani (varianta cu gluten) sunt faina integrala, faina de quinoa germinata, lapte de cocos, seminte de in, seminte de chia, ulei de cocos, zahar brut de trestie, xilitol mesteacan, lamaie. Preparatele au termen de valabilitate 7 zile.

Comenzile sunt preluate zilnic intre orele 9-16, de luni pana vineri la numarul 0752 231 433. Acestea se onoreaza in baza platii in avans cash sau transfer bancar. Clientii casei pot achita la ridicarea lor. 

In plin proces de reorganziare si de adaptare la noua situatie economica, preparatele Corneliei Marina se vor vinde si prin Uber Eats, din 3 aprilie, iar de saptamana viitoare vei gasi pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/Fibrio-225467271226/, oferta pentru Pasti.  Dintre specialitatile de care te poti bucura se numara cozonacii cu nuca si stafide, cu ciocolata neagra si stafide, cei cu fructe uscate sau fara gluten.

DeliCake este un laborator de preparat torturi si alte fineturi dulci pentru masa de Pasti

In urma cu mai bine de 13 ani, Lucia si prietena ei Ioana aveau o firma de catering, pe care au transformat-o de-a lungul timpului in adevarate placeri ale dulcelui. Sunt cunoscute pe piata pentru serviciile pe care le ofera la diverse evenimente de tipul nunti sau botezuri, dar si pentru cateringul la reclama si filme mari. Printre cei care s-au bucurat de preparatele lor se numara regizorul Francis Ford Copolla si actori celebri precum Joaquin Phoenix.

Prin 2015, Lucia si-a dorit foarte mult sa faca torturi de nunta, a studiat foarte mult si incet-incet pasiunea ei a prins viata. A inceput cu prajituri simple, candy bar si apoi torturile cu compozitii delicioase, la care nici nu te-ai fi gandit. De la cheesecake cu insertie mango si ginger cu blat de biscuit cu unt si migdale, glazuart cu ciocolata si bucati si migdala coapta, la infuzie ciocolata alba cu scortisoara cu insertie de mar caramelizat, cu blat de ciocolata alba, a ajuns la torturile de mirese, adevarate opera de arta.

Dar in portofoliul de produse DeliCake pastreaza si cozonacul nostru traditional. Ca in cele mai frumoase povesti de Craciun sau de Pasti. Te poti bucura de oferta prin accesarea paginii de Facebook https://www.facebook.com/delicake.romania/ si poti trimite o comanda pe [email protected] sau 0730 084 250.

Naneti este un loc primitor, vesel si cald pentru cei care au pofta de o mancare buna, intr-o atmosfera perfecta de stat la povesti

Este un loc cunoscut pentru mancarea cu gust facuta din pasiune, in care toata lumea se simte bine si experimenteaza preparate savuroase.

Zilele acestea au cerut parerea prietenilor de pe Facebook, https://www.facebook.com/nanetiro/, despre cozonacii pe care ar dori sa-i faca de Pasti. Ca multi alti mici intreprinzatori, aflati in situatia dificila de inchide in aceasta perioada, Naneti si-a pastrat toti oamenii in echipa si va onora comenzile primite cu ocazia sfintei sarbatori.

Plata se va face numai online, iar livrarea se va face prin curier sau, prin ridicare in maxim 5 secunde de la sediul lor. Cozonacii #naneti vor avea umplutura din nuca, stafide, rahat sau cacao. Accepta si variatiuni “fara nuca”, “extra-rahat” etc, pretul este de 60 lei per cozonac de 900g, platile se vor face direct in cont, prin transfer bancar sau Revolut, iar perioada in care poti da o comanda este 1 -12 aprilie.

Te poti bucura de cozonacii Naneti fie daca ii ridici personal de la sediu (Hatmanul Arbore nr. 12, Sector 1), in data de joi, 16 aprilie sau prin livrarea facuta de curier, a doua zi. Pentru varianta curier, comanda va fi multiplu de doi, iar transportul este 20 de lei indiferent de numarul pe care il comanzi. Toti cozonacii sunt ambalati individual, in formele in care au fost copti, intr-o folie legata cu simt de raspundere si, in cazul curieratului, sunt pusi intr-o cutie speciala de transport, sigilata.

Comenzile se pot da prin mesaj privat pe pagina https://www.facebook.com/nanetiro/

Colt de paine este o brutarie – patiserie artizanala, cu produse fara aditivi, arome sau coloranti, prezenta pe piata din toamna lui 2013

Preparatele se fac in tihna, ca pe vremuri, procesul de productie fiind minim 12 ore pentru o paine. Brutaria face in prezent circa 100 de paini pe zi din noua sortimente (printre care paine neagra, cu cartofi copti, cu branza, praz sau ardei rosu), insa face si biscuiti si alte produse de patiserie dupa retete de familie. Pe langa sortimentele clasice de paine, brutaria ofera si variante mai putin intalnite, precum painea cu branza sau painea cu praz.

Constienti de fragilitatea situatiei actuale, care se schimba de la o zi la alta, incerca sa pastreze si anul acesta obiceiul de a se pregati pentru Pasti. Pentru ca sunt nevoiti sa limiteze cantitatea de cozonac si pasca pe care o vor produce, comenzile pe care le vei putea face incepand din 1 aprilie, ii va ajuta sa se organizeze cat mai bine. Acestea se pot face printr-un mesaj pe pagina, prin mail la [email protected] sau telefon 0740 688 324. Se pot ridica de la sediul lor dupa programul pe care l-au gandit pentru zilele viitoare, disponibil pe www.coltdepaine.ro.

Chocolat este locul care te cucereste cu o ciocolata calda si o prajitura buna

Cu o atmosfera placuta, o muzica subtila si linistitoare, poti petrece multe ore incantatoare fara sa simti cum trece timpul. Poti manca in liniste, poti privi o bucata de Bucuresti pe ferestrele mari langa care sunt asezate mesele si la final iti poti satisface papilele gustative cu un mouse de ciocolata sau cine stie ce altceva iti va face cu ochiul din lista lunga de optiuni.

Poti comanda de la brownie cu ciocolata la Profiterol, macarons si tot felul de prajiturele cu fructe, cafea sau frisca. Pentru Sarbatorile de Pasti, ti-a pregatit o colectie speciala care este disponibila acum pe https://www.chocolat.com.ro/easter cu livrare express sau livrare programata. Fie ca iti doresti sa te bucuri azi de produsele preferate sau ca iti doresti sa le comanzi pentru sarbatoarea Pastelui, acceseaza site-ul si descopera intreaga colectie.

Pentru comenzile plasate cu livrare in datele de 16, 17 si 18 aprilie, se accepta doar plata online cu cardul, in avans. Livrarea se face cu personalul Chocolat, in Bucuresti si Ilfov, fara comanda minima si fara costuri de livrare. Daca alegi sa faci plata online, livratorul iti poate lasa la usa produsele comandate, evitand astfel contactul.

French Bakery este locul in care gasesti intotdeauna produse proaspate si naturale, niciodata congelate

Cunoscut pentru gama fina de preparate autentice realizate dupa retele traditionale ale artizanilor francezi si printr-o paleta de gusturi si texturi reinnoite permanent, in primavara aceasta, French Bakery cu cozonac romanesc, atat de traditional si de aromat, incat ai zice ca tocmai ai intrat in bucataria bunicii, nu intr-o patiserie frantuzeasca.

Probabil esti obisnuit sa intri la ei ca sa comanzi un croissant (nimic nu e mai bun pe drumul spre birou decat un croissant proaspat si o cafea fierbinte), cateva pains au chocolat, eventual o tarta mica plina de fructi, deliciul de la finalul mesei de pranz.

De sarbatori insa, nu ezita sa faci o comanda de cozonac cu maia si aluat pufos, plin de nuca, dar si de pasca sanatoasa, cu branza buna si stafide din belsug, pentru ca French Bakery a compilat retete din gastronomia taraneasca (mai ales din zona Ardealului) pe care le-a imbunatatit cu ingrediente actuale.

Se pot face comenzi in oricare din magazinele French Bakery, telefonic la 021 220 53 21 sau online pe www.frenchbakery.ro/comenzi.

Pentru fiecare comanda se poate achita online un avans de 50%, iar diferenta sa se achite numerar la livrare. Se poate achita si integral online, cu cardul bancar. Livrarea se poate efectua in Bucuresti in oricare din magazine, iar pentru comenzi care depasesc 100 lei livrarea se poate face si la adresa indicata, de asemenea numai in Bucuresti. Pentru urmatoarele localitati limitrofe Bucurestiului – Bragadiru, Cornetu, Popesti Leordeni, Berceni, Magurele, Rosu, Otopeni, Pipera, Balotesti, Pantelimon, Jilava, Chitila, Mogosoaia, Buftea si zona Soselei de Centura se percepe pentru livrare o taxa de 35 de lei si este necesara o comanda minima de 200 lei.

Adresele si programul de functionare ale magazinelor le poti gasi pe www.frenchbakery.ro/shops.

Pentru comenzi transmise si confirmate pana la ora 12:00 livrarea se poate efectua incepand cu ora 9:00 a doua zi. Pentru comenzi transmise si confirmate dupa ora 12:00 livrarea se poate efectua dupa ora 12:00 a doua zi. Pentru comenzi speciale (produse personalizate, produse ce nu apar in lista, etc.) comanda trebuie confirmata telefonic / pe email cu cel putin 48 ore inainte de livrare.

Miez Brutarie Artizanala preia comenzi de cozonaci si babka pentru Paste, cu ingrediente atent alese: unt frantuzesc Briois cu 82% grasime, lapte de la Laptaria cu Caimac, rom adevarat jamaican (nu esenta), cacao Luker si nuca

Pana pe 14 aprilie (marti) se pot rezerva cozonacii de la Miez, care cantaresc 1 kg si contin aproximativ 32% umplutura, cu posibilitatea de ridicare din magazin pe 17 aprilie (vineri) si 18 aprilie (sambata). Rezervarea bunatatilor se poate realiza folosind formularul din magazin sau cel online: https://forms.gle/vhSPGFE268FHaonAA

Pentru Paste, clientii pot comanda cozonac cu crema de nuca (70 lei/cozonac la 1 kg), cozonac cu crema de nuca, rahat si stafide (70 lei/cozonac la 1 kg), babka cu Nutella si ciocolata amaruie (80 lei/kg, o babka are aprox. 800-900 g) si chec marmorat (70 lei/kg, un chec are aprox. 800 g)

De asemenea, painea se va putea rezerva pe site-ul miezbrutarie.ro cu o saptamana inainte de data ridicarii. Miez Brutarie Artizanala va functiona numai pe baza de comenzi cu ridicare din magazin, iar plata se va face cu cardul, pentru a evita cat mai mult contactul direct. Comenzile pentru produsele de brutarie si patiserie vor putea fi plasate cu doua zile inainte, pana la ora 16 si se vor ridica in intervalul orar 11-16, de marti pana sambata si intre 11-15 duminica.

Tort Design ofera un moment dulce, de bucurie, in actuala situatie complicata, o linie de deserturi, prajituri ca la mama acasa, reinterpretate frantuzeste si cozonaci calzi si gustosi pentru masa de Paste.

Oferta cofetariei cuprinde cozonaci cu vanilie naturala, nuca, cacao si stafide insiropate cu rom autentic, precum si cu coaja de lamaie si portocala bio rasa manual, fara conservanti sau coloranti. Tort Design foloseste doar produse autentice, fara niciun surogat. Un cozonac mic, de circa 0,5kg costa 55 lei, iar varianta mare – circa 1 kg la 80 de lei.

Livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov, nu necesita comanda minima si se face direct din laboratorul din Saftica, in conditii sigure, de maxima igiena. Comenzile se plaseaza pe e-mail la [email protected] sau la telefon/wapp – 0752143843. Productia se face la comanda in limita capacitatii.

Pe langa cozonacii deliciosi, cei carora le este pofta, pot opta si pentru macarons cu ciocolata si caramel precum si macarons cu ciocolata si visine. Exista optiunea de cutii cu 2, 5 sau 8 bucati la comanda (5 lei/buc).

Lara Sweets este o afacere-boutique care are in centru producerea dulciurilor artizanale sanatoase, create de un maestru cofetar, cu aport glicemic scazut, savoare deplina si impact vizual memorabil.

Folosesc doar ingrediente naturale proaspete, selectate cu mare atentie, de calitate superioara, nu adauga niciodata premixuri, aditivi, conservanti, coloranti artificiali sau potentiatori de gust si lucreaza cu o echipa de nutritionisti care valideaza retetele.

La Lara Sweets, cozonacii cu nuca / cacao si rom / rahat si fructe confiate / rahat si mac de 1 kg sunt acum disponibili si costa 65 lei/kg, iar pentru cei care doresc si pasca, au pregatit un pachet Combo care contine 1 cozonac (1 kg), o pasca (1 kg) la doar 100 de lei/pachet.

Pe langa oferta Combo, au creat si un pachet de Paste care contine un cozonac, o pasca cu branza, un platou de miniprajituri pentru 5 persoane si un tort de 1,6 kg la un pret promotional de 300 de lei. Sortimentul cozonacului cat si compoziţia tortului pot fi alese de pe site-ul www.larasweets.ro. De asemenea, fiecare client isi poate alege singur data de livrare pentru pachetele Combo puse la dispozitie pentru sarbatorile pascale, doar completand datele de comanda de pe site.

Pe langa traditionalul cozonac de Paste, Lara Sweets propune si trei sortimente de cozonac raw-vegan de exceptie: cozonacul raw-vegan cu nuca (1 kg); cozonacul raw-vegan cu turmeric (1 kg) si cozonacul raw-vegan cu caju & mac (1 kg).

Livrarea se realizeaza in siguranta, de catre personalul cofetariei, corespunzator echipat. Este recomandata plata cu cardul, online, pentru interactiunea minima cu personalul de la livrari, care pot lasa comanda chiar in fata usii.

Comenzile se plaseaza telefonic la 0724255551 sau 0722543650 sau pe e-mail la [email protected] Produsele se pot comanda si prin Uber Eats.

Cofetarii Sweeteria au pregatit retete de dulciuri de casa fara zahar adaugat, gata de livrare rapida la plasarea de comenzi online.

Sweeteria ofera dulciuri de casa realizate cu ingrediente naturale: oua, unt, lapte, in retetele carora au inlocuit zaharul cu indulcitor natural din Stevia, avand zero calorii si zero indice glicemic.

Din oferta lor nu lipsesc cozonacii proaspeti (cu nuca si cacao), pasca cu branza si fursecurile, toate produsele sunt fara zahar adaugat, prietenoase inclusiv cu bunicii diabetici, dar si cu nepotii neastamparati.

Un cozonac costa 90 lei si are 1,4 kg, fursecurile sunt 80 lei/kg, iar o pasca cu branza de 1.2 kg costa 80 lei. Se pot comanda singure sau se adauga in colet si alte produse preferate din portofoliul Sweeteria: www.sweeteria.com.ro

Produsele se realizeaza doar pe baza unei comenzi, iar livrarea catre client urmand sa aiba loc in 48 ore de la plasarea comenzii pe site. Comenzile care depasesc 250 lei au livrare gratuita prin serviciul de curierat rapid.

Desertul de neuitat pentru o familie numeroasa este livrat de cei de la Bujor

Cei de la Bujor livreaza in aceasta perioada prin serviciul de curierat rapid cozonacul pentru masa de Sarbatori. Comanda se poate efectua prin intermediul paginii de facebook Cozonac Bujor unde le puteti scrie numarul de produse dorite si datele personale dar si la urmatoarele numere de telefon 0727346234 si 0756051959 incepand cu ora 9:00. In perioada urmatoare acestia produc  cozonac mare 3 kg – 90 lei/ buc cu urmatoarele umpluturi:  cu nuca, rahat , stafide si cacao sau cu mac, rahat si stafide a treia optiune fiind cu nuca si umplutura cu mac ( jumatate de felie cu nuca si jumatate cu mac). In meniu se regaseste si pasca cu branza si stafide 40 lei/ kg  de aproximativ 1,5 kg~  la pretul 60 lei, pasca cu smantana si stafide 40 lei/kg de aproximativ 1,5 kg ~60 lei si prajituri asortate in cutie la pretul de 50 lei/ kg. De asemenea, personalul medical (medici, asistente,personalul de la ambulanta, personal auxiliar) beneficiaza de 20% reducere.

Daca doriti un desert aparte puteti incerca cozonacii „grasuti” de la Livrez Fericire

 Andreea Moldovan, fosta concurenta a emisiunii „Masterchef” si-a deschis propria afacere, Livrez fericire,  cu retete sofisticate de prajituri, torturi si cozonaci, pe care le livreaza la comanda. In aceasta perioada comenzile pentru cozonacii „grasuti” asa cum Andreea i-a denumit se pot face la numarul de telefon 0733742473, iar listele de comenzi pentru Paste sunt inca deschide.  Pretul unui cozonac artizanal Grasut este de 115lei/bucata si este facut integral cu ingrediente naturale premium, plin cu nuca, stafide, cacao si ciocolata belgiana, aromat cu rum, vanilie si portocala confiata. Cozonacul cantareste aproximativ 1,4kg si ajung peste tot in Romania cu ajutorul serviciilor de curierat.

Casa Victoria, pasca si cozonac realizata de maini pricepute, bune cunoscatoare ale randuielilor stravechi

Gustul de odinioara poate fi prezent pe masa voastra cu ajutorul Casei Victoria, care, de cateava zile a pus la copt aluatul de cozonac si pasca pentru a va usura pregatirile din pragul Pastelui. Umplutura de branza, stafide si impletitura din aluat de cozonac asa arata pasca pentru masa de sarbatoare care are pretul de 168.30 lei, iar cozonacii sunt plin de umplutura ca odinioara nuca stafide si coca la pretul de 118.50 lei. Comenzile pot fi plasate la numarul de telefon 0726 386 971 prin sms sau whatsapp sau pe adresa de email [email protected] si puteti alege optiunea de a fi livrate acasa in ajunul Pastelui in perioada 15-18 aprilie ori sa ridicati personal produsele de la sediul acestora aflat pe Bd Laminorului nr 107, Bucuresti in aceleasi zile.


Brutaria din sat, Aroma sarbatorilor de acasa produsa in cuptorul de caramida arsa cu vatra taraneasca

Realizati cu ajutorul tehnologiei artizanale, cozonacii traditionali pusi la dispozitie de Brutaria din Sat au ingrediente de cea mai buna calitate. Acestia acorda timp prepararii fara a fi folositi conservanti, afanatori sau agenti de crestere. Faptul ca procesul de dospire este unul natural, deci lent, contribuie la o mai buna digestie.  Cozonacii traditionali cantaresc 1kg si au pretul de 55 de lei bucata. De asemenea brutaria produce si pasca la aceeasi greutate si la acelasi pret. Masa va poate fi completata si de alte produse pe care Brutaria din sat le pune la dispozitie cum ar fi: drob de miel sau de pui 65 lei/kg, oua vopsite 2 lei/buc ori pastrama de oaie marinata 55 lei/kg.  Pentru a limita contactul fizic, Brutaria din Sat a lansat un serviciu de comenzi telefonice cu livrari la domiciliu, pentru localitatea Corbeanca si satele din jur, Balotesti si Otopeni, cu un cost operational de 10 lei. De asemenea, clientii pot opta sa comande telefonic cu ridicarea ulterioara a pachetului de la usa magazinului: Brutaria din Sat Petresti, Sos. Unirii nr 2. Comenzile pot fi plasate la numerele de telefon : 0733524041, 0725226262, 0727838620, 0735312979 si 0728222995

Dor de copt aduce pe mesele noastre gustul de alta data produs cu ajutorul  ingredientelor premium

Pe langa produsele de panificatie brutaria artizanala si patiseria din Otopeni, Dor de copt, a deschis lista de comenzi pentru cozonaci si pasca incepand de la 1 aprilie. Pretul este de 65 lei kilogramul, iar pentru a veni in sprijinul clientilor livrarea pentru cozonaci si pasca este gratuita. Comenzile se pot plasa pana in ziua de 15 Aprilie, iar livrarile se vor efectua pana in data de 17 aprilie. Aria de livrare este de 3 km in raza din centrul Otopeni, iar comenzile pot fi plasate la numarul de telefon 0771 235 375 sau pe platforma www.dordecopt.ro.

Citește în continuare