Skip to content

Solutii pentru ultimele momente de pregatiri. 8 locuri de unde va puteti achizitiona aranjamente de Craciun spectaculoase din Bucuresti

Perioada sarbatorilor inseamna si magia creata in jurul bradului de Craciun, a mesei atent preparate si a cadourilor alese cu grija pentru cei dragi. Obiceiurile acestei sarbatori sunt diferite in fiecare familie, multi alegand sa impodobeasca bradul in seara de Craciun. Daca nu v-ati achizitionat inca bradul, nu va faceti griji, mai multe florarii si servicii de inchiriere brazi sunt disponibile.

Atelierele florale ca Maison Dadoo, Floraria Iris, Purple Flowers, Maison D’Or, FloriDeLux sau Floria au pregatite in oferta lor diverse aranjamente specifice Craciunului, de la brazi gata impodobiti de diferite dimensiuni, la coronite si detalii care sa completeze vizual masa festiva.

Braduti mai mici sau mai mari, gata decorati, gasiti si la Maison Dadoo (strada Popa Petre 13 sau strada Radu Beller 8), unde expertii floristi au pregatit cu migala fiecare detaliu ca acest Craciun sa fie desavarsit. De asemenea, coronite cu diverse tematici specifice Craciunului si alte decoratiuni pentru masa sunt disponibile in atelierul Maison Dadoo.

Floraria Iris, una dintre cele mai vechi afaceri cu flori din Bucuresti, are oferte asemanatoare, dar si numeroase florarii in oras, de unde va puteti alege un aranjament personalizat de Craciun. Aranjamentele incep de la 110 lei, iar preturile urca pana la 600 lei pentru un brad de dimensiuni mici, gata impodobit, detalii aici. De asemenea, au si cadouri personalizate, cu alcool si dulciuri, in cazul in care mai aveti nevoie.

Daca va doriti o masa festiva si aranjata cromatic, Purple Flowers ofera o gama variata de ghirlande speciale pentru decor, dar si o serie intreaga de aranjamente de diferite marimi si culori care sa completeze experienta. Unele dintre aranjamente pot fi insotite si de sampanie sau ciocolata fina. Preturile incep de la 110 lei si urca pana la 589 lei, detalii aici.

Braduti, buchete, coronite si flori diverse care sa completeze atmosfera mesei sunt disponibile si la Maison D’Or, cu preturi variate care incep de la 200 lei. Detalii aici.

FlorideLux, floraria online care livreaza oriunde in lume, ofera pe langa aranjamentele specifice acestei perioade si cadouri diverse, ca sa completeze atmosfera de Craciun. Praline belgiene, sticle de vin sau sampanie, torture sau jucarii de plus pot fi comandate impreuna sau separat de aranjamentele gandite special pentru acest Craciun. Detalii aici.

Elemente specifice de Craciun ofera si Floria, care are in portofoliu si o serie de cadouri, astfel incat sa usureze treaba celor care nu au apucat inca sa finalizeze cumparaturile. Detalii aici.

Daca nu mai aveti timp sau energie pentru achizitionarea unui brad, in Bucuresti exista mai multe servicii care ofera brazi gata impodobiti, care se pot inchiria pe durata sarbatorilor.

Cu preturi incepand de la 1450 lei pentru un brad de 180 cm, BrazideInchiriat.ro ofera posibilitatea de a alege modelul pe care vi-l doriti, in functie de oferta lor de pe website.

Pe BradCraciun.ro, gasiti oferte de brazi incepand de la 140 cm pana la 450 cm, daca aveti o camera spatioasa si inalta care sa puna in valoare un astfel de brad. Preturile incep de la 1550 lei, iar mai multe detalii sunt aici.

Daca alegeti sa va cumparati bradul ca sa-l impodobiti chiar dumneavoastra, urban.ro va recomanda pietele special amenajate, deoarece brazii provin din pepiniere specializate si taiati regulamentar.

Citește în continuare