Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Tudor Giurgiu

Playlistul motivational din aceasta dimineata ii apartine unui regizor si producator de film care si-a inceput cariera facand videoclipuri pentru multe dintre trupele mari ale Romaniei si care a fost pentru o vreme directorul artistic al canalului muzical Atomic TV : Tudor Giurgiu.

Astazi Tudor Giurgiu e cunoscut publicului larg din perspectiva de regizor de film: “De ce eu?” (cu Emilian Oprea al carui playlist il descoperiti aici), “Despre oameni si melci”, “Parking”, “Legaturi Bolnavicioase”.

La fel de cunoscut pentru publicului larg este in calitatea de fondator si director al Transilvania Film Festival (TIFF), un festival care a ajutat la dezvoltarea industriei cinematografice romanesti pe foarte multe nivele, dar care a si schimbat mult din viata sociala a Clujului, orasul sau natal.

Ca fapt divers, Tudor Giurgiu e unul dintre oamenii care ar putea preda oricand time management pentru ca are o disciplina si o organizare de invidiat. In plus, daca-l urmariti pe pagina sa de facebook veti avea ocazia sa descoperiti ce carti de business sau despre new media citeste si sa intelegeti si o alta perspectiva a personalitatii sale.

Netflix are 3 dintre filmele lui Tudor Giurgiu pe platforma:”Legaturi Bolnavicioase” (cu Tudor Chirila si Maria Popistasu), „Despre oameni si meci” (cu Andi Vasluianu si Monica Barladeanu) si „De ce eu” (cu Emilian Oprea si Andreea Vasile).

Iata playlistul propus de Tudor Giurgiu

Le Temps de L’Amour – Francoise Hardy

Absolute Beginners – David Bowie

Nightcall – London Grammar

Todavia – Armando Manzanero

Cu viata nu glumi – Anda Calugareanu

Song for the Summer – Stereophonics

Dance Me To The End of Love – Leonard Cohen

Nantes – Beirut

Citește în continuare