Skip to content

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson va interpreta rolul lui Iisus in filmul „Habit” care va fi lansat anul acesta.

Paris Jackson face un nou pas in cariera sa artistica. Fiica regretatului Michael Jackson a fost anuntata ca parte din distributia peliculei Habit care se afla in post-productie. 

Producatorul filmului, Donovan Leitch, a declarat ca Paris va interpreta rolul lui Iisus, un personaj secundar. Asemanarea fizica cu ceilalti actori care l-au jucat pe Iisus de-a lungul timpului in filme a fost unul din punctele cheie ale distributiei vedetei in acest rol.

Din distributie mai fac parte Bella Thorne, muzicienii Josie Ho, Gavin Rossdale, Jamie Hince, Alison Mosshart, dar si modelul Andreja Pejic.

Producatorii au facut publica si prima imagine cu Paris in acest rol, scenariul peliculei fiind semnat de Suki Kaiser si iar regia de Janel Shircliff.

Bella Thorne va juca rolul unei tinere care se deghizeaza in calugarita pentru a scapa de o organizatie care vinde droguri. Personajul acesteia va fi vizitat in mai multe ocazii de Isus (rol interpretat de Paris Jackson).

Donovan Leitch a precizat in cadrul unui interviu pentru Fox News ca filmarile au fost incheiate cu o saptamana inainte ca Statele Unite sa intre in carantina si ca pelicula este inspirata si a fost creata in stilul regizorului Quentin Tarantino. Lansarea filmului „Habit” este estimata pentru finalul lui 2020. 

Paris Jackson a mai jucat in cateva episoade ale serialului „Star” si in filmul de lungmetraj „Gringo”.

 Pe langa aceste doua roluri, Paris a avut si o aparitie intr-unul din videoclipurile trupei 30 Seconds to Mars, „Rescue Me”. 

Desi a pornit si o cariera muzicala in 2018 facand parte dintr-o trupa folk-rock intitulata Soundflowers, Paris pune accent pe cariera sa de la Hollywood, avand in vedere ca aceasta a mai filmat pentru inca o productie anul acesta. Este vorba de pelicula „The Space Between”, in care a jucat alaturi de Kelsey Grammer. Filmul nu are inca o data de lansare. 

Citește în continuare