Skip to content

17 aprilie in online – Fantoma de la Opera, Bendeac, Iacoban si Parvu in O scrisoare pierduta (studentie), Jonas Kaufmann in Cavaleria Rusticana

Vinerea e un program aglomerat la marile branduri de teatru sau film pentru ca isi schimba programele de pe youtube, unele productii sunt retrase si apar altele noi.

De astazi avem Fantoma de la Opera in productia originala de pe Broadway disponibila pe youtube timp de o doua zile, dar… toate la timpul lor.

Parvu, Bendeac, Iacoban

Daca vreti sa vedeti cum erau la vremea studentiei Emanuel Parvu, Mihai Bendeac, Radu Iacoban, Andrei Mateiu, Vlad Logigan, Iulia Lumanare, Raluca Tudorache, ii puteti vedea astazi de la ora 19.00 in O Noapte furtunoasa pe pagina de facebook a institutului de teatru, aici

Tinerii din compania ITDansa (pe care i-am vazut si la Bucuresti) au refacut “de acasa” o coregrafie foarte frumoasa a lui Alexander Ekman; fiecare si-a dansat partea lui, din izolare… si s-au si sincronizat.

Exercitiul il vedeti aici, e filmat in conditii foarte bune si e un experiment foarte interesant despre a gandi si dansa impreuna

Andrew Lloyd Webber continua seria de cadouri in online cu unele dintre cele mai importante productii ale sale. In aceata eara de la ora 21.00, putem vedea Fantoma de la Opera avandu-I drept protagonisti pe Ramin Karimloo, Sierra Boggess si Hadley Fraser.  E vorba de montarea spectaculoaa de pe Broadwar considerata cel mai frumos dintre muicalurile lui Webber, deci e de neratat. In mod exceptional, avand in vedere drepturile de autor, show-ule disponibil pentru 24 de ore in Anglia si pentru 48 de ore in restul tarilor. Asa ca nu ratati. Puteti vedea aici (linkul e active de la ora 21.00 )

In sectiunea de Opera si muzica clasica o avem pe Anna Netrebko in doua roluri diferite, o ocazie in plus pentru a-I admira versatilitatea si calitatile vocale exceptionale.

Met Opera – Adriana Lecouvreur

Dirijor: Gianandrea Noseda

Regie: Sir David McVicar

Distributie: Anna Netrebko, Anita Rachvelishvili, Piotr Beczała, si Ambrogio Maestri

Puteti urmari spectacolul aici

Riccardo Chailly

Scala di Milano – Andrea Chenier

Dirijor: Riccardo Chailly

Regie: Mario Martone

Distributie: Anna Netrebko, Yusif Eyvazov, Luca Salsi, Annalisa Stroppa

Il puteti urmari aici

Jonas Kaufmann

Semperoper Dresden – Cavalleria rusticana

Dirijor: Christian Thielemann

Regie: Philipp Stölzl

Distributie: Liudmyla Monastyrska, Jonas Kaufmann, Stefania Toczyska, Ambrogio Maestri, Annalisa Stroppa

Il puteti urmari aici

Citește în continuare