Skip to content

Galerie foto. Cele mai frumoase portrete din intimitate realizate de Kate Middleton.

Familia Regala Britanica este constant in centrul atentiei, atat in evenimentele publice cat si in cele private. Desi Regina si familia Sa nu au putere in decizii politice sau administrative, monarhia este insigna de onoare a britanicilor. Este un simbol al unitatii, al traditiilor si al educatiei transmise din generatie in generatie, un exemplu de noblete si gratie pe care fiecare bunic si parinte spera sa il inspire in propria familie.

Kate Middleton a vorbit deseori despre cum se straduieste sa le ofera o copilarie cat mai nomala Printilor Louis si George si Printesei Charlotte. Publicul asteapta constant noutati din partea Familiei Regale iar Ducesa de Cambridge a gasit o solutie eleganta si discreta de a indeplini rolul Regal in timp ce protejeaza intimitatea copiilor.

Ducesa a devenit fotograful oficial al familiei Cambridge, fiind cea mai educata persoana din Casa Regala Britanica in acest sens.

 

Dupa terminarea liceului, Kate Middleton a studiat cateva luni la Institutul Cultural Britanic din Florenta iar in 2005 a absolvit un master in Istoria Artei de la Universitatea St.Andrews din Scotia.

Pasiunea si cunostintele Ducesei Catherine in domeniul artei au fost rasplatite cu patronaje asupra celor mai prestigioase institutii din Marea Britanie: Muzeul Victoria si Albert, National Portrait Gallery si Royal Photographic Society.

Mai jos va prezentam o galerie foto cu cele mai frumoase momente din viata Familiei Cambridge surprinse de Kate Middleton cu un aparat foto Canon EOS 5D si un model Powershot de buzunar. Include de la primele portrete ale Printului Louis sau George pana la iesiri in natura, zile de nastere sau prima zi de scoala a Printesei Charlotte.

Cele mai recente fotografii postate pe contul de Instagram Kensington Royal sunt cu Printul Louis care sarbatoreste doi ani. Imbracat intr-o camasa in carouri, Printul zambeste fericit dupa ce si-a colorat palmele in nuantele curcubeului si a lasat amprenta mai intai pe o foaie de hartie si mai apoi pe fata.

In luna iulie a anului trecut, Ducesa a publicat portrete cu Printul George pentru aniversarea celor sase ani de la nastere. Personalitatea Printului a fost remarcata in fiecare aparitie publica si l-a inspirat pe scenaristul Gary Janetti sa produca un serial de animatie numit „Prince George” care va fi lansat in curand pe HBO Max.

Pe 3 mai 2019 cand Printesa Charlotte isi sarbatoarea ziua de nastere de patru ani, Ducesa a postat trei portrete ale fiicei sale realizate in gradina Palatului Kensington si pe mosia Regala din Norfolk.

Tot pe mosia din Norfolk a fost surprins si primul portret aniversar al Printului Louis, publicat in urma cu un an.

Asa cum este obiceiul in Familia Regala Britanica, Printul Louis a fost prezentat presei la cateva ore dupa nastere pe scarile din fata Spitalului St.Mary din Paddington, in Nordul Londrei. Insa primul portret din intimitate a fost realizat de Kate cateva zile mai tarziu in apartamentul din Palatul Kensington.

Un alt moment adorabil surprins de Ducesa de Cambridge a venit printr-un portret cu Printesa Charlotte care il tine in brate pe Printul Louis.

Fotografiile cu Printesa Charlotte  in timp ce pleca spre prima zi de cresa la Willcocks Nursery School, in ianuarie 2018 au devenit virale.

Citește în continuare