Skip to content

Scarlett Johansson, Halle Berry si Cameron Diaz s-au alaturat unei provocari pentru supereroine

O parte dintre actritele care au interpretat de-a lungul timpului roluri de supereroine in filme au acceptat provocarea actritei si cascadoarei Zoe Bell de a incerca o coregrafie spectaculoasa cu miscari de lupta.

Provocarea #BossBitchFightChallenge a devenit virala in cateva ore.

Printre vedetele care au acceptat provocarea se numara Scarlett Johhansson, Margot Robbie, Florence Pugh, Zoe Saldana, Cameron Diaz, Halle Berry, Drew Barrymore si Daryl Hannah care face referire la personajul interpretat in „Kill Bill”.

Pentru a filma secventele, actritele au dezvaluit ca au fost ajutate de soti, copii si in unele cazuri chiar si de vecini.

Provocarea actritelor a scos in evidenta pregatirile intense pe care acestea le-au facut de-a lungul timpului pentru personajele lor. 

Scarlett Johansson s-a antrenat pentru seria de filme „Avengers” in ritmul unui atlet de performanta. Actrita a dezvaluit ca programul de antrenamente fizica era variat si consta in  „ impingeri pometometrice, yoga, ridicarea greutatilor si gimnastica” integrand si exercitii de mobilitate dinamica, tractiuni si prese militare. 

Initiatoarea coregrafiei, Zoe Bell, a fost dublura actritei Lucy Lawless in „Xena”.

Lucy Lawless, Zoe Bell

Actrita si cascadoarea Zoe Bell si-a provocat colegele faimoase carora le-a fost dublura pe parcursul filmuletului care a facut inconjurul lumii.

Bell a fost dublura cascadoare pentru Lucy Lawless in serialul „Xena” si pentru Uma Thurman în „Kill Bill”. A mai aparut in filme precum „Grindhouse”, „Django Unchained„ si „The Hateful Eight”.

Ultimul sau proiect a fost pelicula „ Once Upon a Time in Hollywood” a lui Tarantino in cadrul careia a avut rolul de cascador sef.

Citește în continuare