Skip to content

Serialul„American Horror Story” se extinde cu o noua serie antologica „American Horror Stories”

„American Horror Story”, serialul de succes creat de Ryan Murphy, a ajuns la cel de-al zecelea sezon, iar prolificul producator a anuntat printr-o postare pe contul sau de Instagram ca lucreaza la o continuare a seriei antologice care se va numi „American Horror Stories”.

Acesta a dezvaluit detalii despre noua productie printr-o conferinta video cu actorii din distributia initiala a serialului „American Horror Story”, inclusiv Sarah Paulson, Evan Peters si Kathy Bates.

View this post on Instagram

“American Horror Story” cast zoom call…where we reminisced about the good times…the spin off we're doing called "American Horror Stories" (one hour contained episodes)…when we will start filming the next season of the mothership…and other stuff I cannot print. It was so much fun and I'm glad we caught up. I miss everyone!

A post shared by Ryan Murphy (@mrrpmurphy) on

Chiar daca se stiu putine informatii despre noua serie, este cunoscut faptul ca fiecare episod va dura o ora si va contine o singura poveste horror. Ca si serialul anterior, „American Horror Stories” va fi creat pentru canalul american de televiziune FX.

Filmarile erau in desfasurare atunci cand s-a oprit productia la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei.

In cele noua sezoane de pana acum, „American Horror Story” a fost nominalizat la 95 de premii Emmy, a castigat 16 trofee in ultimii opt ani si a inregistrat in medie aproape 10 milioane de telespectatori pentru fiecare episod.

Anuntul despre noul proiect vine la mai putin de o luna dupa ce Murphy a dezvaluit trailerul infiorator al sezonului 10. La sfarsitul lui februarie, acesta a anuntat ca Macaulay Culkin se va alatura echipei in urmatorul sezon, care va avea premiera in toamna acestui an, nefiind inca stabilita o data pentru lansare.

Recent, seriei de groaza i-au mai fost adaugate inca 3 sezoane, ajungand astfel la un total de 13. O parte din elementele fiecarui sezon sunt inspirate din intamplari reale.

Ultimul sezon difuzat al seriei originale de pe FX s-a intitulat „American Horror Story: 1984” si a avut noua episoade, care au fost lansate in toamna anului 2019. Actiunea seriei se desfasoara in tabara Redwood care devine un loc al groazei.

Lady Gaga a jucat in sezoanele cinci si sase ale serialului american si a obtinut Globul de Aur pentru performanta din seria „American Horror Story: Hotel” in 2016. De asemenea, actrita Jessica Lange a castigat doua premii Emmy si un trofeu Globul de Aur , iar Kathy Bates si James Cromwell au obtinut si ei cate un trofeu Emmy pentru interpretarile din serial. 

Citește în continuare