Skip to content

Regizorul „Bad Boys” si „Transformers” va produce un thriller despre pandemie – „Songbird”. Filmarile incep in 5 saptamani.

Producatorul american Adam Goodman impreuna cu Michael Bay intentioneaza sa aiba o abordare neobisnuita pentru filmarile peliculei „Songbird” in timpul pandemiei, filmari care se vor desfasura in Los Angeles si sunt programate sa inceapa in cinci saptamani. Acesta ar putea fi primul film realizat in era coronavirusului in Los Angeles.

Productia va fi regizata de Adam Mason („Into The Dark”), care a scris scenariul impreuna cu Simon Boyes („Misconduct”). Cineastii ofera training de la distanta pentru actori. Nu se stie exact cum intentioneaza sa filmeze pelicula intr-un moment in care companiile din industria cinematografica nu au finalizat regulile de siguranta, astfel incat productia generala sa se poata relua.

„Songbird” este un thriller plin de suspans, asemanator filmelor „Paranormal Activity” si „Cloverfield”.

Actiunea se desfasoara peste 2 ani in viitor, cand pandemia nu a disparut, iar perioada de izolare a fost ridicata si apoi reinstalata. Situatia devine chiar mai grava deoarece virusul continua sa prezinte mutatii. Filmul nu are elemente supranaturale, in schimb are o conspiratie guvernamentala, paranoia si prezinta impactul singuratatii asupra personajelor aflate in izolare. Distributia este in curs de formare.

Filmul are buget redus si va fi vandut de catre ICM Partners si Endeavour Content la urmatoarea piata online de la Cannes.

Va fi interesant de urmarit acesta productie. In timpul filmarilor, regulile de distantare sociala vor fi respectate cu strictete si nu se vor afla mai multi oameni in aceeasi incapere. Nu vor exista scene in care actorii sa joace fata in fata, iar acestea vor fi filmate dupa ce echipa va pregati cadrele. Nu este exact tehnica ideala, dar planul este sa fie cat mai rapida.

Regizorul Adam Mason este potrivit pentru acest tip de filmare in vremea distantarii sociale. Contributiile sale la seria de povesti horror „Into the Dark” au inclus un episod filmat intr-o camera cu trei actori.

Michael Bay este unul dintre cei mai de succes regizori din industria cinematografica, el a produs si regizat filme precum „Armageddon” (1998) si „Pearl Harbor” (2001), cat si seria de filme „Transformers”.

Pelicula Pearl Harbor, regizata de Bay in 2001, cu Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale si Cuba Gooding, a primit patru nominalizari la premiile Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, cel mai bun montaj de sunet, cel mai bun sunet si cel mai bun cantec original, obtinand trofeul pentru cel mai bun montaj de sunet devenind astfel primul film in regia lui Bay care a castigat un Oscar.

Videoclipul muzical al sountrack-ului Pearl Harbor „There You’ll Be”, interpretat de Faith Hill a fost nominalizat la premiile Oscar si Grammy si a fost regizat tot de Michael Bay.

In 2018, a regizat pelicula de actiune „6 Underground”, cu Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins, Ben Hardy si Dave Franco, difuzat pe Netflix.

Citește în continuare