Skip to content

UNITER anunta preselectia pentru „GALA TANARULUI ACTOR – HOP!”, 2020

Intr-o vreme in care se prabusesc multe dintre resursele pentru sustinerea artelor, fiecare activitate care se reia e ca o oaza de speranta pentru revenirea la normalitate.

Pentru actorii proaspat absolventi, reintoarcerea Galei Tanarului Actor HOP cu editia 2020 inseamna sansa de a reintra in circuitul care ii aduce in atentia directorilor de teatru si a regizorilor care i-ar putea distribui in spectacolele lor.

Gala Tanarului Actor HOP 2020 continua cu tema de anul trecut: Teatru coregrafic. DansActorul ca fenomen al teatrului actual si se va desfasura tot sub bagheta cunoscutului coregraf si dansator Gigi Caciuleanu.

Anul acesta preselectia se va desfasura pe baza inregistrarilor video trimise de concurenti. Gala e adresata actorilor care au absolvit facultatea (cu licenta), care au pana la 33 de ani.

Concurentii vor pregati un moment de Teatru-Coregrafic, avand la baza unul (sau mai multe) dintre textele postate pe site-ul UNITER .

Cei admisi vor prezenta momentul pregatit in cadrul Galei HOP 2020 care va avea loc in luna septembrie la Teatrul National „I. L. Caragiale” din Bucuresti – Spatiul Amfiteatru.

Detaliile tehnice pentru inscriere pot fi gasite pe site-ul UNITER.

Data limita de trimitere a materialelor pentru inscriere este 15 iulie 2020.

Anul trecut, cei selectionati pentru gala Hop au creat alaturi de curatorul Galei, Gigi Caciuleanu, spectacolul On The Roof care a fost preluat de Teatrul National din Bucuresti.

Citește în continuare