Skip to content

LEGO a lansat o colectie de piese cu personaje si tablouri din lumea artei contemporane. Tablouri cu Marilyn Monroe, Dark Vader sau The Beatles

LEGO nu este doar un kit creativ pentru dezvoltarea imaginatiei copiilor, ci si o forma de deconectare pentru adulti. Astfel, producatorul danez a creat LEGO Art, o colectie speciala pentru adulti cu inspiratie din zona de pop-culture. Toate piesele pot fi apoi inramate.

Mozaicuri din piese LEGO cu versiunea lui Andy Warhol a Marilyn Monroe, portrete ale membrilor The Beatles, Iron Man, si Sith din Star Wars sunt o parte lucrarile disponibile in seturile pentru adulti.

Fiecare set LEGO Art vine cu un playlist de 90 minute, inspirat de personajul pe care ai ales sa-l recreezi

Ca orice alt set LEGO, fiecare versiune de personaj poate fi reinterpretat in mai multe variante de design, ajungand pana la 3500 piese indiviuale, si vine insotit de instructiuni. De asemenea, fiecare set vine cu un playlist dedicat, introducandu-te astfel in lumea personajului pe care il construiesti din piese. Pe langa muzica, fiecare playlist are si o parte informativa despre starul pop-culture sub forma de dezbatere.

Marylin Monroe se poate reproduce in patru variante, exact ca in varianta tabloului consacrat de Andy Warhol, The Beatles are instructiuni pentru a creea fiecare dintre cei patru membrii ai formatiei legendare ca pe coperta albumului The White Album. Iron Man poate fi recreat in cele mai bune trei versiuni ale sale, MARK III, HULKBUSTER MARK I si MARK LXXXV, si din combinatia a trei seturi, se poate creea un Iron Man de trei ori mai mare.

 Acelasi lucru se intampla si pentru fanii Star Wars, Darth Vader putand fi construit in trei variante diferite, sau intr-un Darth Vader mult mai mare.

Citește în continuare