Skip to content

O noua platforma de filme cu tematica vegana este disponibila pentru public

VegMovies ofera in acest moment 200 de filme cu tematica botanica si animal-friendly, personaje vegane dar si filme care au ca tematica protectia mediului.

Platforma este impartita pe categorii de tipul Animale, Sanatate, Mediu sau Family Friendly, si ofera informatii de tipul duratei filmului si sinopsis, testimoniale ale oamenilor pentru care filmul selectat a avut un impact pozitiv, dar si o categorie dedicata localizarii filmului pe platformele de streaming online, de tip Netflix, HBO sau Amazon Prime. Publicul are la dispozitie si filme gratuite oferite de alte platforme, dar si posibilitatea de a a le cumpara.

VegMovies sustine si proiectele independente de filme cu tematica vegana pentru care au o sectiune speciala de Coming soon, precum si proiecte care au nevoie de finantare si suport. Mai mult, platforma permite regizorilor sa incarce filme vegan-friendly, daca acestea corespund cu cerintele VegMovies.

Platforma VegMovies face parte din consortiul Veg Groups, o companie care promoveaza intens o viata sustenabila, bazata de vegetarianism

Ideea de a creea o platforma dedicata filmelor cu o tematica din zona extinsa a vegetarismului a avut ca baza faptul ca nicio alta platforma sau website nu prezinta liste de filme care sa aiba aceasta particularitate.

Documentarul britanic “Hogwood” poate fi urmarit pe aceasta platforma, dar si animatii ca “101 Dalmatieni”, “Finding Dory” sau “Bolt”. Productii ca “The Game Changers, and They’re Trying to Kill Us” cauta finantare pentru post-productie printr-o campanie de fundraising, documentarul avant ca tema veganismul, saracia si rasismul prin prisma culturii hip-hop.

Citește în continuare