Skip to content

#poartaMasca: Crina Semciuc, actrita

“In aceste zile lucrez pentru un nou film si faptul ca toata echipa poarta masca pentru ca eu si colegii mei actori sa fim fara masca la cadru, e o forma de respect pentru fiecare dintre noi. Toti avem familii, copii si vrem sa fie toti ai nostri sanatosi, dar si sa muncim in proiecte provocatoare care tin de meseria noastra.

Masca si  igiena de pe platourile de filmare – unde e un medic care ne ia temperatura zilnic, sunt dezinfectanti peste tot – sunt in acest caz cel mai bun exemplu ca viata poate merge mai departe, daca avem intelegere si atentie unul fata de celalalt.

Purtati masca, pentru ca vietile noastre ale tuturor, ale celor dragi voua, sa se apropie cat mai repede de normalul pe care-l stiam. Va multumesc ca va ganditi la cei din jurul vostru.” Crina Semciuc, actrita

Pe Crina Semciuc ati vazut-o in serialul HBO “In Deriva”, in seria de filme “Selfie”, in “California Dreamin” sau “Funerarii fericite”.

A debutat in televiziune in serialul “Cu un pas inainte”. Este actrita a Teatrului National din Bucuresti unde este Julieta in spectacolul “Romeo si Julieta” al regizorului Yuri Kordonsky, Ana in “Napasta” regizata de Radu Afrim, Miranda in “Furtuna” regizata de Alexander Morfov, Cordelia in “Regele Lear” in regia lui David Doiashvili.

Are premiul UNITER pentru cel mai bun debut in teatru pentru rolul Lena din piesa “Leonce si Lena”

Citește în continuare