Skip to content

Filmarile Batman au fost oprite dupa ce Robert Pattinson a fost testat pozitiv cu Coronavirus.

La cateva zile dupa ce filmarile pentru noul film „Batman” au fost reluate pe platourile din Marea Britanie, productia a fost oprita brusc. Warner Bros a confirmat faptul ca unul dintre membrii echipei, fara sa specifice despre cine este vorba, a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus.

Revista Vanity Fair a dezvaluit ca este vorba despre Robert Pattinson, actorul din Twilight care a intrat pentru prima data in pielea lui Batman.

Filmarile au demarat la inceputul acestui an dar au fost oprite in luna martie din cauza pandemiei.

Declaratia oficiala Warner Bros nu ofera detalii legate de starea lui Pattinson si nici nu confirma ca ar fi vorba despre el: „Un membru al productiei „The Batman” a fost testat pozitiv cu Covid-19 si se izoleaza in conformitate cu protocoalele stabilite. Filmarile sunt puse pe pauza temporar”.

Atat reprezentantii studioului cat si cei ai lui Pattinson au refuzat sa sa infirme aceasta veste, fapt care ofera credibilitate celor de la Vanity Fair. O informatie falsa ar fi fost corectata imediat de echipa de comunicare din Hollywood.

Cand au oprit filmarile in luna martie, Pattinson filmase timp de sapte saptamani si mai avea cel putin trei luni pana la finalizarea productiei.

Warner Bros spera sa rezume filmarile pana la finalul acestui an deoarece lansarea noului Batman este programata pentru 1 octombrie 2021.

Filmul este regizat de Matt Reeves, cunoscut pentru „Planeta Maimutelor” si spune povestea lui Batman in al doilea an de vigilenta cand incearca sa gaseasca un criminal in serie care face ravagii in Gotham.

Paul Dano il joaca pe The Riddler, Zoe Kravitz este Selina Kyle care se transforma in Catwoman iar Pinguinul este jucat de Colin Farrell.

Comisarul James Gordon este jucat de Jeffrey Wright, majordomul Aflred este Andy Serkis iar gangsterul Carmine Falcone este John Turturro.

Serkis a declarat ca filmul va fi mult mai intunecat si sumbru decat lansarile anterioare din seria Batman:

Mai jos gasiti mai multe detalii despre pregatirile lui Pattinson pentru acest rol:

Citește în continuare