Skip to content

Sarah Jessica Parker se adreseaza cu empatie celor afectati emotional de perioada izolarii printr-un film motivational.

Sarah Jessica Parker a lucrat cu Alianta Nationala pentru Boli Mintale din New York pentru o reclama menite sa motiveze, sa inspire si sa atraga atentia asupra unei zile importante. Filmul a fost postat online pe 10 septembrie, de Ziua Nationala de Constientizare a Sinuciderilor.

Filmul pe care il puteti urmari mai jos este dedicat tuturor celor care s-au simtit afectati emotional de perioada izolarii, de singuratate si de constrangerile impuse de pandemie. Este descris ca o „scrisoare de dragoste pentru fiecare individ in parte, atat in cel mai populat oras din America dar si in restul lumii”.

In montajul video apar numerosi artisti care locuiesc in New York precum regizorul Ezra Hurwitz, coregraful Justin Peck, performerii Sara Mearns, Emma Portner, Gabriel Kane Day Lweis, Dharon Jhones si Robert Fairchild. Coloana sonora a fost compusa de Sufjan Stevens si Lowell Brams.

Sarah Jessica Parker a vorbit cu revista The Hollywood Reporter despre aceasta campanie si a declarat ca a fost o provocare sa inregistreze mesajul audio pentru ca nu are un iPhone si nici echipamentul necesar pentru un astfel de proiect. A inregistrat mesajul vocal fiind inchisa in dulapul de haine pentru a avea cat mai putin zgomot din exterior.

„Ne-am dorit (n.r.: Parker alaturi de regizorul Ezra Hurwitz) sa fie o inregistrare atemporala dar in acelasi timp, sa vorbeasca despre acest moment din istorie pe care l-am trait si il traim cu totii. (…) Este o singuratate superba. Este despre singuratate pe care o simti dar este si minunat de poetic, au facut o treaba minunata, mai ales in contextul izolarii”, au fost declaratiile actritei legate de montajul video produs in primavara acestui an, in primele saptamani ale izolarii.

Parker se declara ingrijorata pentru viitor si compara ceea ce se intampla cu un purgatoriu despre care nu stie cand se va termina.

In ceea ce o priveste, Parker isi pune aceeasi intrebare ca majoritatea artistilor din Hollywood si din restul lumii: cand vor reveni la munca, cand vor reincepe sa joace pe scena, in filme, in seriale. Intr-un fel, intrebarea pe care si-o adreseaza actrita cunoscuta pentru rolul din „Sex and the city” este legata de o revenire la normalitatea din trecut.

Declaratiile ei le puteti citi in continuare: „A fost o experienta atat de neobisnuita pentru ca, in trecut, cand New York-ul si-a oprit activitatea, era o perioada definita cand se intamplase un incident si stiam exact cand ne asteptam sa fie redeschis totul. Insa acum ne simtim ca intr-un purgatoriu care e dureros; creeaza anxietate uriasa si nesiguranta dar in acelasi timp, echilibreaza dinamica si dinamismul pe care il produce orasul in care traim. Ma ingrijoreaza foarte tare. Ma bucur ca oamenii gasesc moduri de a se conecta unii cu altii, de a fi creativi. Dar tot raman ingrijorata

Pentru o stare emotionala mai buna, avem cateva sfaturi legate de cum sa scapati mai usor de frici si ganduri negre:

Citește în continuare