Skip to content

Raluca Aprodu, Alec Secareanu si Serban Pavlu filmeaza in aceste zile pentru un nou serial HBO

HBO pregateste un alt serial romanesc, Ruxx, in care rolurile principale sunt detinute de Raluca Aprodu, Alec Secareanu si Serban Pavlu.

Serialul care are 8 episoade de cate 45 de minute este scris de Vera Ion si este regizat de Iulia Rugina si Octav Gheorghe.

Din distribute mai fac parte Alina Chivulescu, Madalina Craiu (“Umbre”), Bogdan Dumitrache (“Pororoca”, “In deriva”), Ioana Bugarin (“Moromeții 2”).

Serialul o are in centrul povestii pe Rux (Raluca Aprodu) care incearca sa isi echilibreze cariera solicitanta cu celelalte prioritati din viata sa: isi sustine financiar familia si are o relatie la distanta.

Rux incearca sa plece din Romania, dar ajunge sa fie atrasa in cel mai mare proiect al sefului ei: campania electorala a sotiei sale pentru primaria Bucurestiului.

Raluca Aprodu este actrita a Teatrului National din Bucuresti, unde poate fi vazuta in “Padurea Spanzuratilor”, “Regele Lear”, “Trei surori”, “UFO”.

Aprodu a mai colaborat cu HBO si pentru unul dintre prime seriale produse de HBO in Romania, “In deriva”. Ati mai putut-o vedea in “Caini”, “O luna in Thailanda”, “Vanatorul de spirite”. In perioada izolarii din aceata pandemie, a filmat pentru “9 povesti de dragoste si ura in izolare”, de acasa de la ea, alaturi de Tudor Istodor.In aceasta toamna va putea fi vazuta si in serialul “Vlad” de la ProTV.

Alec Secareanu este cunoscut la nivel international pentru munca sa in filmul “God’s Own Country”, alaturi de Josh O’Connor pe care-l vedeti acum in serialul “The Crown” interpretand rolul printului Charles.

Cel mai titrat si mai experimentat actor din distribute acestui nou serial este Serban Pavlu care a mai lucrat cu HBO pentru productia lor vedeta, “Umbre”.

Actor al teatrului Bulandra, Pavlu a jucat cu cei mai mari regizori romani ai momentului si detine rolul principal in cateva din productiile cheie ale teatrului, poate cea mai spectaculoasa si solicitanta fiind “Corionanus”.

In film l-ati putut vedea si in “Monstri” (pentru are a fost nominalizat anul acesta la premiul Gopo pentru cel mai bun actor in rol secundar”), “Meda sau Partea nu prea fericita a lucrurilor” (pentru care a primit premiu pentru cel mai bun actor la festivalul de film de la Sarajevo in 2017”, “Toata lumea din familia noastra”, “Sunt o baba comunista”, “Charleston”.

In perioada izolarii, Pavlu a jucat intr-un sitcom pe care l-a filmat din casa sa, alaturi de Marius Manole, Vlad Zamfirescu, si cu cateva zile inainte de a incepe sa lucreze la acest nou serial a terminat de filmat pentru cel de-al doilea lung metraj al regizorului Emanuel Parvu (cu care a lucrat si la “Meda…”)

Citește în continuare