Skip to content

Lansarea noului film al seriei James Bond „No Time To Die” amânata pentru aprilie 2021. Fara blockbustere, se inchide unul dintre cele mai mari lanturi de cinematografe

Pe ultima suta de metri pentru promovarea lansarii mult asteptate, producatorii noului film cu James Bond au anuntat ca “No time to die” va fi amanat pentru a fi proiectat in cinematografe in primavara anului viitor.

Cel de-al 25-lea film al seriei „007”, „No Time To Die”, care a avut initial lansarea amânata din aprilie in noiembrie 2020, va avea pâna la urma premiera in luna aprilie a anului viitor, din cauza pandemiei cu noul coronavirus.



Regizat de Cary Joji Fukunaga, filmul „No Time To Die” urma sa aiba premiera la 12 noiembrie in Marea Britanie si respectiv la 20 noiembrie in cinematografele americane. Noua data a premierei aleasa de producatori pentru ca fanii din intreaga lume ai genului sa se poata bucura de film este 2 aprilie 2021.



Initial, MGM, Eon Productions si Universal au intentionat sa mentina premiera din luna noiembrie, dar au fost nevoiti sa-si schimbe pozitia din cauza problemelor legate de inchiderea cinematografelor din unele tari.

Din distributia filmului, ce marcheaza ultima aparitie a lui Daniel Craig in rolul agentului 007, mai fac parte actorii Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes si Christoph Waltz, alaturi de Rami Malek, Ana de Armas si Lashana Lynch.

Anuntul amanarii noului James Bond a dus la reactii de domino care se prabuseste. Unul dintre cele mai celebre lanturi de cinematografe din SUA si Marea Britanie, Cineworld, se inchide pana la anul

Compania britanica Cineworld  este cea mai mare din Regatul Unit, cu peste 120 de teatre si a doua cea mai mare din America de Nord, unde opereaza 540 de cinematografe. 

Un numar considerabil dintre acestea nu au fost redeschise inca, dupa ce au fost fortate sa inchida din cauza pandemiei de coronavirus.  Industria de film a sperat ca box office-ul isi va reveni in aceasta toamna, dar nu este cazul pe multe piete importante. 

Fara „No Time to Die”, „Soul” de la Pixar, lansat pe 20 noiembrie, ramâne urmatorul film important care va fi lansat in cinematografe. Doua titluri produse de Warner Bros., „Wonder Woman 1984” si „Dune”, sunt inca programate sa fie lansate in decembrie, desi exista sansa ca si acestea sa fie amânate.

Citește în continuare