Skip to content

Lansarea filmului Dune a fost amanata cu un an. Noul „Batman” a fost reprogramat pentru 2022. Matrix va fi lansat mai repede decat era planuit.

Sub influenta pandemiei care nu pare sa incetineasca, unul dintre cele mai mari lanturi de cinematografe din SUA si Marea Britanie a anuntat ca va fi inchis in lunile urmatoare. Restrictiile impuse de criza globala au inceput sa fie reluate in mai multe tari europene. Acest domino pune marile studiouri care produc filme la Hollywood intr-unul din cele mai grele momente din istoria lor.

Dupa ce ieri a fost amanat pentru a patra oara noul film James Bond, Warner Bros a anuntat ca schimba planul de lansari pentru urmatorii doi ani.

Remake-ul Dune, una dintre cele mai asteptate premiere cinematografice ale anului, va fi lansat cu 10 luni mai tarziu.

Filmul cu Timothee Chalamet in rolul principal urma sa fie cel mai mare eveniment cinematografic din perioada Craciunului, avand data de lansare programata pe 18 decembrie 2020. Publicatia The Hollywood Reporter anunta ca „Dune” va fi lansat in octombrie 2021, cel mai probabil pe 1 octombrie.

Noul DUNE fost regizat de Denis Villeneuve pe un scenariu pe care l-a scris alaturi de Jon Spaihts si Eric Roth si are in distributie trei actori nominalizati la Oscar.

Momentan, Warner Bros. planuieste sa lanseze „Wonder Woman 1984” pe 25 decembrie 2020 in timp ce Disney va trimite in cinematografe animatia „SOUL”.

Warner Bros a anuntat alte 4 filme care vor fi amanate. Vestea buna este ca noul Matrix va fi lansat mai devreme.

„The Batman” cu Robert Pattinson in rolul principal a fost amanat din nou, de pe 1 octombrie 2021 pentru 4 martie 2022.

Productia „The Flash” cu Ezra Miller in rolul supereroului care se misca incredibil de repede a fost reprogramata de pe 3 iunie 2022 pe 4 noiembrie 2022.

Filmul „Shazam! Fury of the Gods” a fost mutat de pe 4 noiembrie 2022 pe 2 iunie 2023 iar „Black Adam” cu Dwayne Rock Johnson a fost amanat de pe 22 decembrie 2021, nevand o alta data de lansare momentan.

Vestea buna vine de la mult-asteptatul Matrix care trebuia sa intre in cinematografe pe 1 aprilie 2022 fiind mutat pentru Craciunul urmator, pe 22 decembrie 2021.

Intre timp, Sony Pictures incearca sa ajute cinematografele din SUA prin lansarea thriller-ului „Monster Hunter” cu Milla Jovovich de pe 23 aprilie 2021 pe 30 decembrie 2020.

Citește în continuare