Skip to content

Priyanka Chopra Jonas si Sam Heughan joaca intr-un film romantic adaptat dupa un succes german, iar muzica lui Celine Dion le e companie

Celine Dion, modelul Priyanka Chopra Jonas si actorul Sam Heughan urmeaza sa joace in drama romantica „Text for You”, o productie Screen Gems, avand la baza romanul “SMS Fur Dich” a scriitoarei Sofie Cramer. Acest roman a fost deja ecranizat, insa doar in varianta germana.

Povestea filmului este centrata pe o femeie (Priyanka Chopra Jonas) care si-a pierdut logodnicul in mod tragic si ii trimite mesaje acestuia pe numarul sau vechi de telefon. Numarul este insa distribuit unei alte persoane, un barbat (Sam Heughan) care trece printr-o suferinta similara. Cei doi se intalnesc si se creeaza o conexiune, insa trecutul amandurora nu ii lasa sa mearga mai departe. Noua relatie este sustinuta de muzica lui Celine Dion, iar melodiile sunt alese astfel incat sa le dea curaj sa isi continue aventura impreuna.

Noua productie va fi regizata de Jim Strouse, cunoscut pentru filmele „Grace is Gone” si „The Incredible Jessica James”, iar scenariul este semnat de Lauryn Kahnis.

Publicul cunoaste deja protagonistii filmului “Text for You”: Sam Heughan joaca in serialul „Outlander”, dar si alaturi de Vin Diesel in filmul „Bloodshot”, iar Chopra Jonas a jucat de curand in „The White Tiger”, o adaptare Netflix, si in „We Can Be Heroes”, regizat de Robert Rodriguez. De asemenea, Chopra Jonas joaca si in „Citadel” si „The Matrix 4”.

Celine Dion este artist al Sony Music, cu peste 200 de milioane de exemplare de albume vandute in intreaga lume. Printre numeroase premii, artista a primit pentru piesele „Beauty and the Beast” (1991) si „My Heart Will Go On” (1997), cate un Oscar.

Celine Dion are intotdeauna aparitii impresionante ori de cate ori lanseaza un nou concept. Anul trecut, pentru renasterea lui Celine Dion sau “Celineaissance”, asa cum este numele proiectului, artista a atins punctul culminant prin lansarea albumului Courage care este disponibil pe toate platformele de streaming. Alaturi de echipa ei de stilisti, Celine a pus la punct o serie de tinute impecabile pentru aparitiile promotionale pe care le-a avut in New York. Povestea tututor tinutelor pentru acest eveniment este disponibila aici.

De asemenea, un film bazat pe viata si cariera lui Celine Dion a fost anuntat pentru decembrie 2020, insa nicio alta informatie despre lansare nu a mai fost comunicata. Urmand exemplul celebrului “Bohemian Rhapsody”, casa de productie franceza Gaumont a obtinut drepturile si permisiunea de a realiza filmul biografic “The Power  of Love”.

Filmul va prezenta viata cantaretei inca din perioada copilariei petrecute in Charlemagne, Quebec, apoi ascensiunea ca artist si relatia cu managerul si sotul sau, Rene Angelil, cel care a decedat in 2016.

Valerie Lemercier va regiza pelicula in limba franceza, ea fiind totodata si cea care o va interpreta pe Celine.

Celine Dion a anuntat primul concert pe care il va sustine in Romania. Turneul mondial COURAGE trebuia sa ajunga la Bucuresti pe 29 iulie 2020, biletele fiind epuizate aproape imediat. Momentan, noua data anuntata pentru concertul Celine Dion in Romania este 25 iulie 2021, insa totul depinde de evolutia crizei epidemiologice globale.

Citește în continuare