Skip to content

Un concert Metallica live acustic va fi disponibil online pe 14 noiembrie. Banii din bilete merg la fundatia trupei, “All Withing My Hands”, care a donat si pentru Daruieste Viata in Romania

Metallica va transmite „Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction” in direct din California, sambata, 14 noiembrie, incepand cu ora 24:00, ora Romaniei, acesta fiind primul eveniment pay-per-view al trupei. Sumele stranse vor merge catre fundatia caritabila “All Within My Hands”, fondata de membrii Metallica pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi.

Pretul unui bilet porneste de la 14.99 $ si va permite sa urmariti spectacolul oricand, timp de 48 de ore, iar concertul poate fi urmarit prin achizitionarea biletelor de la urmatorul link: 2nu.gs/Metallica

Pentru strangerea de fonduri, membrii Metallica au organizat si o licitatie.

De asemenea, fanii pot ajuta si prin participarea la licitatia organizata de trupa, de unde pot achizitiona merchandise si memorabilia cu semnaturile membrilor Metallica. Licitatia este deschisa pana pe 20 noiembrie si te poti inregistra aici pentru participare si actualizari.

Fundatia trupei Metallica a donat in acest an peste 645 000 de dolari catre fonduri care ii ajuta pe cei afectati de COVID-19, precum si pentru organizatii caritabile care ii ajuta pe cei din industria divertismentului si a ospitalitatii, care si-au pierdut locurile de munca in urma pandemiei.

Metallica nu este la prima initiativa de acest gen, trupa alaturandu-se inclusiv actiunilor caritabile locale desfasurate in tarile in care a concertat de-a lungul anilor. In 2019, Metallica a cantat la Bucuresti, spectacolul fiind parte din turneul World Wired Tour. Concertul a avut doua recorduri in Romania, fiind nu doar cel mai rapid vandut eveniment din Romania, dar si cel mai mare de pe Arena Nationala, in urma caruia trupa a donat 250 000 de euro Asociatiei Daruieste Viata, pentru construirea primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.

Recent, Metallica a lansat albumul „S&M2”, filmul concertului fiind  inregistrat anul trecut pe parcursul a doua show-uri care au marcat 20 de ani de la „S&M” (prescurtat de la „Symphony and Metallica”).

„S&M2” este continuarea albumului live „S&M” din 1999 al formatiei, a fost inregistrat la Chase Center din San Francisco timp de doua nopti, anul trecut, in luna septembrie cu San Francisco Symphony. Filmul concertului a fost ulterior proiectat in cinematografele din intreaga lume pentru o noapte, pe 9 octombrie 2019.

„S&M2” contine 20 de cantece (peste 2 ore si jumatate de muzica) si doua piese clasice, unice, alese de Michael Tilson Thomas – directorul muzical San Francisco Symphony.

Citește în continuare