Skip to content

Aparitii spectaculoase pe covorul rosu si castigatorii GOAT 2020. Gala a premiat cele mai memorabile momente cinematografice din anii ’80 pana azi.

MTV a adaptat gala MTV Movie Awards la conditiile actuale impuse de pandemie si a transformat-o intr-un concept de divertisment pe care l-a numit GOAT – Greatest Of All Time. Ceremonia s-a desfasurat in conditii de maxima siguranta si a fost organizata sub forma unei retrospective a celor mai memorabile momente din film si televiziune din 1980 pana in prezent.

GOAT 2020 a fost gazduit de Vanessa Hudgens cunoscuta pentru rolurile din High School Musical si diferite productii cinematografice ale genului romantic sau pentru adolescenti, disponibile pe Netflix.

Actrita a schimbat 6 tinute pe parcursul transmisiunii de 90 de minute, fiecare dintre ele a avut ca referinta momente memorabile dintr-un film sau un serial, de la Carrie la Karate Kid.

Evenimentul i-a premiat pe regretatul Chadwick Boseman, pe Gal Gadot si pe Kevin Hart si a avut numerosi invitati care au pozat pe covorul rosu.

Printre premiile acordate s-au numarat „Cel mai bun dansator”, „Sarutul legendar” si „Eroul Vremurilor”. Nominalizatii nu au fost anuntati anterior ceremoniei iar castigatorii au fost anuntati de catre actori si vedete cunoscute in Hollywood precum Lily Collins, Sofia Carson, Derek Hough, Chelsea Handler, Sabrina Carpenter si Neve Campbell.

Chadwick Boseman a fost unul dintre principalii actori omagiati in cadrul GOAT 2020, fiind onorat de Don Cheadle si Robert Downey Jr, colegii din „Avengers” cu trofeul „Hero for the Ages”.

Gal Gadot a castigat trofeul „She-Ro” pentru rolul din „Wonder Woman”, Kevin Hart a fost numit „Gigantul Comediei” iar Sarah Michelle Gellar si Selma Blair au fost onorate pentru sarutul din „Cruel Intentions” din 1999.

Sia, Steve Aoki si Travis Barker au sustinut showuri live in cadrul galei.

Sia a interpretat „Hey Boy”, melodie extrasa de pe coloana sonora a productiei „Music”, primul film pe care l-a regizat. A fost introdusa pe scena de dansatoarea Maddie Ziegler care a aparut in numeroase videoclipuri ale artistei si in filmul care va fi lansat in februarie 2021.

Conceptul original MTV Film & TV Awards va reveni in 2021. Mai jos puteti descoperi lista completa a castigatorilor.

Dance Your A** Off: Kevin Bacon, Footloose

Comedy Giant: Kevin Hart

Dynamic Duo: Drew Barrymore & Adam Sandler, The Wedding Singer, 50 First Dates and Blended

Scream Queen: Jamie Lee Curtis

Legendary Lip Lock: Sarah Michelle Gellar and Selma Blair, Cruel Intentions

Heartbreaking Break-Up: Jason Segel and Kristen Bell, Forgetting Sarah Marshall.

Zero to Hero: William Zabka as Johnny Lawrence, Karate Kid and Cobra Kai

She-Ro: Gal Gadot

Hero for the Ages: Chadwick Boseman

Citește în continuare