Skip to content

In 2021 avem o continuare de la Sex And The City. Celebram reamintindu-ne cele mai frumoase tinute din serial

Pentru multi ani, in statisticile filmelor cele mai vizionate in vacanta de Sarbatori a aparut Sex And The City in topul preferintelor tinerelor peste 25 de ani.

Anul acesta HBO a anuntat in ziua de Ajun ca in 2021 vom avea un nou sezon Sex And The City, in editie limitata care va fi difuzat pe noul canal HBO MAX.

De altfel HBO a anuntat ca va face continuare si de la alte doua seriale de success ale sale, “True Blood” si “In Treatment”. 

Sex and the City, serial care a fost creat de Darren Star inspirat de cartea lui  Candace Bushnell, le-a avut in rolurile principale pe Sarah Jessica Parker in ipostaza jurnalistei de monden Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon ca Miranda Hobbes, Kristin Davis ca Charlotte York si Kim Cattrall ca Samantha Jones. 

The New York Post, publicatia care a anuntat noua serie, sustine ca britanica Kim Cattrall —care detine rolul principal intr-un serial foarte la moda in America, “Filthy Rich” — nu va mai participa la noua serie.

De altfel Kim Cattrall a carei activitate a fost in plin succes in tearul britanic, post serial, a spus de mai multe ori ca nu se va mai intoarce la acest rol.

Cattrall, care acum are 64 de ani, a fost victima cyber bullingului la momentul la care a anuntat ca ea nu va mai juca vreodata in SATC, in care zeci de fani ai filmului ii adresau cuvinte foarte urate somand-o sa se intoarca la rolul Samantha. La momentul repectiv, singurul comentariu pe care actrita l-a facut a fost ca “se bucura ca are independenta sa-si alega singura proiectele”

SATC a rulat timp de 6 sezoane, intre 1998 si 2004, cu 94 de episoade de o jumatate de ora fiecare. A fost urmat de doua filme de lung metraj in 2008 si 2010, si de un serial care a avut-o protagonista pe AnnaSophia Robb in ipostaza de tanara Carrie Bradshaw, care a avut premiera in 2013 si a fost inchis dupa doua sezoane.

Serialul a fost unul dintre cele mai mari hit-uri ale HBO din toate timpurile si a avut si o versiune braziliana, cu cele patru prietene actrite de culoare.

In aceeasi directie a inspiratiei dupa SATC, o reteta care a functionat foarte bine, Netflix s-a bucurat anul acesta de succesul serialului  “Lily in Paris”,  produs de acelasi Darren Star cu o parte din echipa de la Sex And The City.

Citește în continuare