Skip to content

5 hoteluri de lux unde va puteti muta pe termen lung: Bangkok, Mexic, Maldive sau un castel irlandez sunt printre destinatii

Daca ideea de a sta la un hotel de lux pentru o perioada mai lunga de timp va surade, o serie de hoteluri din intreaga lume ofera acest tip de serviciu la preturi speciale.

In ultimii ani si-a facut loc un nou tip de turism, adaptat la nevoia de a calatori pentru a recupera anii de experiente pierdute din timpul pandemiei. Cum tot mai multi oameni pot lucra acum de la distanta, turistii sunt dispusi sa plateasca pentru hoteluri cu sejur prelungit, pe perioade de pana la un an.

Mutarea pentru un an de zile in Hyatt Regency Bangkok cu oferte si avantaje VIP.

Hyatt Regency Bangkok Sukhumvit a lansat o oferta pentru un an de zile pentru un cuplu format din doi adulti si doi copii. Ei vor sta intr-o camera de club 365 de nopti consecutive pentru suma de 33.400 dolari, iar oferta include 6653 dolari credit pentru mancare si bauturi. De asemenea, este inclusa utilizarea centrului de fitness deschis nonstop, serviciul zilnic de menaj si utilizarea salii de sedinte, dar si accesul la Club Lounge, unde sunt servite cafea, ceai si cocktailuri seara.

Oferte VIP mai include si cazari la alte hoteluri ale grupului, unde puteti petrece zece nopti la alte proprietati Hyatt din Hua Hin, Phuket si Ko Samui. Oferta include, de asemenea, un control medical la Spitalul International Bumrungrad si un card de membru pentru a beneficia de privilegii speciale la grupul de magazine Siam Paragon, Siam Center, Icon Siam si Siam Discovery.

Toate detaliile despre oferta sunt disponibile aici.

O luna de zile petrecute la GrandSolmar Land’s End Resort & Spa, Los Cabos, Mexic.

Construit chiar pe malul oceanului, in Baja California Sur, GrandSolmar Land’s End Resort & Spa ofera sejururi lunare incepand de la 14.760 dolari. Cazarea se face in apartamente cu internet de mare viteza, zone separate de living si bucatarie, ideale pentru oaspetii pe termen lung care doresc sa lucreze la distanta in Cabo. Optati pentru o camera cu vedere la ocean, cu siguranta lucrul de la un birou cu o astfel de priveliste va fi mai benefic. Detaliile ofertei sunt disponibile aici.

Minim 21 de zile in Maldive pentru o cazare care sa includa si facilitati de lucrat, dar si o casa mai spatioasa la Vakkaru Maldive.

Vakkaru Maldive este unul dintre cele mai bune locuri din lume de a te retrage pentru o mai lunga perioada de timp. Complexul Vakkaru a lansat pachetul Work Well, disponibil pentru oaspetii care rezerva un sejur de minim 21 de zile sau mai mult.

Fiecare resedinta Work Well include un upgrade gratuit la o vila mai mare dotata cu birou, imprimanta si rechizite de birou, dar si facilitati care includ gustari zilnice dupa-amiaza, un asistent personal pentru a va ajuta cu sarcinile de zi cu zi si un program personalizat de fitness si wellness. Detalii sunt disponibile aici.

Avion particular si yaht incluse in oferta de cazare de minim o luna la W South Beach, Miami.

La W South Beach este disponibila o oferta de pachete de sejur prelungit pentru cei care rezerva mai mult de 30 de zile. Pachetul include spatiu special pentru munca si invatare la distanta, livrare de produse alimentare, calatorii cu avioane private si yachturi cu reducere substantiala, un concierge dedicat 24/7 si plimbari zilnice ale animalelor de companie.

Pentru copii, exista inclusiv un serviciu de tutori care sa ii supravegheze. Tarifele incep de la 26.000 dolari pentru minimum o lună si de la 20.000 dolari/luna pentru minimum sase luni sau mai mult. Oferta este disponibila aici.

O sedere mai lunga la Castelul Dromoland din Irlanda intr-o resedinta privata a domeniului.

Amplasat in interiorul unor gradini proiectate dupa designul gradinilor din Versailles, Castelul Dromoland a fost in trecut casa multor regi ai Irlandei. Acum insa puteti rezerva apartamentul istoric Grania O’Brien – care are propria bucatarie, semineu si terasa privata – timp de o luna.

Pretul este de 29.000 euro si include acces zilnic la academia de golf a hotelului, mic dejun zilnic, asistenta IT 24/7 pentru cei care folosesc resedinta ca birou la domiciliu si un valet care sa va asiste, in caz de nevoie. Detaliile sunt disponibile aici.

Citește în continuare