Skip to content

Cei trei copii ai lui Kate Middleton si ai prinţului William au un nou membru al familiei: un pui de cocker spaniel.

Cei trei copii ai lui Kate Middleton si ai prinţului William au un nou membru al familiei: un pui de cocker spaniel oferit de  fratele ducesei care are propria canisa de cockeri ca un crescator profesionist.

Cainele e inrudit cu Lupo, precedentul cocker al printilor care a decedat anul trecut dupa noua ani de cand era alaturi de printul William. El este copilul de 8 luni al uneia dintre catelusele nascute odata cu Lupo, pe nume Luna.

Noul membru al familiei este deja la acum la Anmer Hall, resedinta din Norfolk a ducilor de Cambridge.

De-a lungul timpului Lupo a aparut in multe evenimente informale ale cuplului regal, iar William declara la nasterea lui George “Catherine si micul George sunt prioritatile mele acum. Si Lupo”. De altfel, in multe dintre conversatiile printului despre problemele emotionale pe care le-a infruntat de-a lungul timpului, Lupo a fost mentionat drept un companion de incredere si un tovaras care l-a sustinut mereu.

“Sa te gandesti ca un caine de poate ajuta pe drumul recuperarii unor traume emotionale pare cumva gresit, dar cainii pot fi tovarasi exceptionali, cu o extraodinara empatie”, marturisea William intr-un interviu care fusese precedat de o donatie pentru fundatia Pets as Therapy care are in grija caini dresati special pentru a face terapie cu copiii care sunt spitalizati pe termen lung.

 Ca si Lupo, noul caine al familiei a fost pregatit si trainuit de catre stapanul canisei, fratele lui Kate Middleton, James (33 de ani) care e crescator autoriat de cockeri din 2011.

James Middleton

Citește în continuare