Skip to content

Inspiratie: Dupa decesul unuia dintre cei mai mari prezentatori TV americani, Alex Trebek, familia i-a donat costumele unei fundatii care pregateste oamenii strazii pentru interviuri de angajare

Alex Trebek a fost unul dintre cei mai mari prezentatori de televiziune din America, o legenda in adevaratul sens al cuvantului, gazda emisiunii Jeopardy! si mentor pentru foarte multe dintre vedetele tv ale momentului.

A fost prezent pe micile ecrane ale americanilor timp de 50 de ani, dintre care 37 la emisiunea concurs Jeopardy si cand a incetat din viata, anul trecut la 80 de ani, America a fost intr-un doliu national.

Familia sa a decis ca la mai putin de 6 luni de la deces sa doneze o parte importanta din costumele din emisiune fundatiei The Doe Fund care pregateste oamenii strazii pentru reintegrarea lor in societate prin cursuri de formare profesionala, mentorat.

La sugestia fiului lui Trebek, Matthew, hainele vor fi donate celor care participa in programul “Ready, Willing and Able” pentru a fi purtate la interviurile pentru posibile angajari.

In pachetul donat se afla zeci de camasi, triocuri polo, haine sport, dar si 14 costume dintre cele mai scumpe si mai elegante.

Dupa moartea lui Trebek pentru ca producatorilor le este greu sa gaseaca un inlocuitor, concursul Jeopardy a fost prezentat de diverse personalitati tv din America, printre ele vedeta CNN, Anderson Cooper.

Citește în continuare