Skip to content

Awkwafina, Cynthia Erivo, Joaquin Phoenix, Kristen Wiig si Renee Zellweger printre prezentatorii de la Globurile de aur

Cu mai putin de 2 saptamani inainte de cea de a 78-a editie a Globurilor de Aur, au inceput sa apara vesti despre prezentatori si ceremonie.

Mai mult ca niciodata, editia din acest an a premiilor Asociatiei Presei Straine de la Hollywood e un semnal de incurajare pentru industria atat de afectata de pandemie, e un mesaj ca lucrurile vor merge mai departe.

Prezentatorii anuntati in acest moment – Awkwafina, Cynthia Erivo, Joaquin Phoenix, Kristen Wiig si Renee Zellweger – sunt dintre castigatorii de anul trecut: Phoenix a castigat pentru Joker Globul pentru cel mai bun actor, Zellweger pentru “Judy”, Awkwafina pentru “The Farewell.”

Dupa cum a anuntat revista Variety, producatorii au cerut ca prezentatorii  sa fie prezenti “in persoana” la ceremonia care va avea altfel si momente cu transmisii online din mai multe colturi ale lumii si se va desfasura intr-un duplex Los Angeles – New York cu cele doua gazde, Tina Fey si Amy Poehler, in direct din cele doua orase.

Evident vor fi protocoale anti covid foarte stricte, iar nominalizatii vor aparea din locurile unde se afla in lockdown, carantina sau din propriile resedinte.

Nominalizarile au fost anuntate pe 3 februarie si au marcat un moment istoric, un rezultat al tuturor micarilor feministe si pro egalitate de sanse din ultimii ani: trei femei regizor sunt nominalizate in categoria cel mai bun regizor. Filmele cu cele mai multe nominalizeari sunt “The Father,” “Mank,” “Nomadland,” “Promising Young Woman” si “The Trial of the Chicago 7.” La categoria musical – comedie favoritele sunt “Borat Subsequent Moviefilm,” “Hamilton,” “Palm Springs,” “Music” si “The Prom”.

Cea dea 78-a editie a premiilor Globurile de Aur vor avea loc pe 28 februarie.

Citește în continuare