Skip to content

Jay Z, Susan Sarandon si Lin Manuel Miranda live online intr-un concert de ziua lui Harry Belafonte. Spectacolul e transmis duminica in toata lumea

Restrictiile sanitare din pandemie au generat in divertisment intampari la care publicul nu ar fi avut acces in alti ani. Una dintre aceste intamplari e categoria petreceri aniversare caritabile cu transmisie online in toata lumea.

Dupa Liza Minelli si petrecerea ei aniversara transmisa online, avem in acest week end petrecerea care celebreaza cei 94 de ani ai cantaretului Harry Belafonte.

Si-au anuntat participarea Jay-Z, Tiffany Haddish, Usher, Lin-Manuel Miranda, Charlamagne Tha God, Kareem Abdul-Jabbar, Susan Sarandon si Pete Buttigieg la petrecerea virtuala care se numeste “The Gathering of Harry”, o trimitere la fundatia pe care Belafonte a creat-o in 2006, The Gathering for Justice.

La momentul respectiv cantaretul fusese revoltat de arestarea, cu catuse, a unei fetite de culoare, de 5 ani, pentru ca a avut un comportament necorespunzator la scoala.

Evenimentul va fi transmis live pe 28 februarie la ora 7 pm in Los Angeles, ora 11 in Bucuresti, in aceeasi zi in care se va defasura si ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. Biletele, care costa de la 25 de dolari, pot fi cumparate de aici.

Harry Belafoonte este cel mai de succes artist jamaican cu cariera in America.

Are trei premii Grammy (unul pentru intreaga actvitate), un premiul Emmy si un premiu Tony. Ca artist s-a exprimat nu doar in muzica, ci si in cinema unde a lucrat cu Robert Altman sau Spike Lee.

Citește în continuare