Skip to content

Liza Minnelli isi va sarbatori ziua de nastere printr-o petrecere transmisa online, cu invitati din lumea filmului si muzicii. Artista implineste in luna martie 75 de ani, iar biletele la show-ul online pot fi deja cumparate

Petrecerea online va fi pe 12 martie. Apoi, show-ul va fi redifuzat pe 13,14 si 15 martie.

Printre invitatii Lizei Minnelli vor fi Catherine Zeta-Jones, Joel Grey, Jim Caruso, Lily Tomlin, Chita Rivera, Joan Collins, Harry Connick, Tony Hale, Coco Peru, John Cameron Mitchell, Michele Lee, Andrea Martin, Seth Sikes si Neil Meron

Un bilet costa 30 de dolari si poate fi cumparat de aici

“Liza este un artist desavarsit, e greu sa gasesti zilele astea un om, un artist ca ea. Talentele ei nelimitate, contributia adusa musicalurilor de pe Broadway, chiar si contributia adusa productiilor de televiziune, prin apartia in serialul ‘Arrested Development’, o fac sa merite din plin o asemenea petrecere de ziua ei”, spune producatorul Daniel Nardicio.

Show-ul de ziua artistei va fi produs impreuna cu Matt Berman, cel care este de ani intregi alaturi de Liza Minnelli, in calitate de producator si designer.

O parte din fondurile incasate in urma difuzarii show-ului vor fi donate catre The Actors Fund of America, este o organizație caritabilă care sprijina lucratorii din showbiz.

Liza Minnelli – actrita, cantareata si dansatoare – este fiica actritei Judy Garland și a celui de al doilea soț al acesteia, Vincente Minnelli

Artista este supranumita si „Regina Broadway-ului”. Viata sa arata ca un carusel. Pasind pe urmele parintilor, Liza castiga la 19 ani premiul Tony, pentru rolul jucat pe Broadway “Flora the Red Manace”, iar la 23 de ani a fost nominalizata pentru primate data la Oscar, pentru rolul lui Pookie Adams in The Sterile Cuckoo.

La 27 de ani a castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru musicalul “Cabaret”, unde o interpreteaza pe Sally, personaj ce a ramas in mintea publicului ca tanara fermecatoare tunsa scurt si machiata puternic in jurul ochilor.

Dupa film, Liza Minnelli a continuat sa se imbrace, sa se macheze si sa isi pastreze parul scurt, ca personajul interpretat de ea, Sally.

Copilaria Lizzei Minnelli a fost marcata de obiceiul mamei sale, Judy Garland de a consuma in exces medicamente. Urmeaza apoi divortul parintilor sai. Mama sa, Judy Garland a murit in urma unei supradoze de barbiturice. Dupa moartea ei, Liza incepe sa consume alcool si droguri in exces. Avea 23 de ani. Au urmat apoi ani la rand cu internari in clinici de dezintoxicare. In 2015, pe cand actrita avea 69 de ani a fost de asemenea internata pentru un episod similar.

Citește în continuare