Skip to content

Lucruri simple pe care avem nevoie sa le auzim si orice zi poate deveni mai buna. Cel mai bun lucru la o viata simpla este sa traiesti o asemenea viata.

E momentul tau pentru o pauza de bine. Lumea e mai frumoasa cand ai grija cu ce-ti hranesti trupul si mintea, ce informatii te inconjoara, cum iti cladesti increderea de sine, ce alegi sa citesti si ce produse cosmetice alegi sa-ti reprezinte dorintele de frumusete si sa te ajute sa ti le indeplinesti.

Lumea se vede mai frumoasa cu Maybelline.

Am scris zilele trecute despre un studiu global cu cei mai fericiti oameni din lume si ce ii face pe ei fericiti (aici textul), iar studiul e o lectie buna pentru a aprecia si favorita lucrurile simple care ne dau o voata mai buna si mai frumoasa.

Descoperim in social media diferite citate care capata brusc noi intelesuri pentru ca vin la momentul in care suntem pregatiti sa le conectam la lucrurile din viata noastra, dar daca ne-am face curat in minte si in ganduri si am avea saptamanal pe un post it, la vedere, lucrurile simple care ne ordoneaza viata, am avea in mod constant un instrument motivational.

Procedeul e eficient pentru ca, luati de activitatile zilnice, intram intr-o vrie sa rezovam lucrurile neesentiale si ne indepartam de la ce e cu adevarat important. Dar avand expuse in fata noastra, pe birou, pe oglinda de la baie, aceste lucruri, va functiona atat memoria vizuala cat si cea activa, iar la momentul unor decizii vom actiona rational, nu emotional.

Iata cateva dintre aceste lucruri esentiale care ne ajuta daca ni le amintim zilnic.

Credem ca trebuie sa fim mai organizati (si punem mai multa presiune pe noi); de fapt, avem nevoie de cat mai putine lucruri ca achizitii si cat mai putina aglomerare in jurul nostrum.

Nu se prabuseste lumea si totul va merge mai departe foarte bine, daca se opreste activitatea putin. Inclusiv daca noi luam o pauza de o ora sau mai mult ca sa ne odihnim.

In momentele de liniste, in locurile libere din casa, dupa o ora de meditatie sau niste exercitii de respiratie (in care ne concentram doar pe respiratie si nimic altceva), in ceea ce generic am putea numi “spatii albe”, apare magia. Acolo se creeaza spatiu pentru idei noi.

Cel mai bun lucru la o viata simpla este sa traiesti o asemenea viata.

Conform statisticilor e posibil sa traiesti 70 de ani pe aceasta planeta; de ce sa-ti consumi 50 de ani platind un stil de  viata pe care nu ti-l poti permite?! (pandemia ne-a invatat ca lucrurile importante sunt in alta parte, nu in a detine bunuri pe care nu avem timp sa le folosim pentru ca… muncim ca sa le platim)

Abundenta inseamna o inima plina, nu o casa plina de obiecte.

Daca nu aveti timp sa faceti lucrurile care conteaza, oprit-va sa le faceti pe cele care nu conteaza.

Lumea se vede mai frumoasa cu Maybelline si totul e mai frumos atunci cand ai grija cu ce-ti hranesti trupul si mintea, ce informatii te inconjoara, cum iti cladesti increderea de sine, ce alegi sa citesti si ce produse cosmetice alegi sa-ti reprezinte dorintele de frumusete si sa te ajute sa ti le indeplinesti.

New York e o stare de spirit, traita la superlativ. Maybelline isi gaseste inspiratia in pulsul metropolei, încurajandu-ne să exploram si sa ne afirmam creativitatea, pentru ca „if it last it NY it lasts anywhere”…

Uplift yourself si descopera produsele cu formule avansate si texturi revolutionare care iti transmit energia vibranta a New Yorkului si curajul de a fi tu insuti.

Citește în continuare