Skip to content

Jodie Comer va deveni Imparateasa Frantei in filmul despre viata lui Napoleon. Joaquin Phoenix va avea rolul principal, Ridley Scott va regiza.

Jodie Comer a primit un rol important in filmul biografic inspirat de viata Imparatului Napoleon care va fi regizat de Ridley Scott. Actrita cunoscuta pentru rolul din „Killing Eve” l-a impresionat pe regizor cu prestatia actoriceasca de la filmarile „The Last Duel” la care au lucrat impreuna in ultima parte a anului trecut.

Comer va juca rolul lui Josephine de Beauharnais care a devenit sotia lui Napoleon si Imparateasa Francezilor.

Filmul finantat de Studiourile Apple se numeste „Kitbag” si il are in rolul lui Napoleon pe Joaquin Phoenix. Scenariul a fost scris de David Scarpa care a mai lucrat cu Scott pentru drama „All the money in the world”.

Titlul filmului vine din proverbul care spune ca: „In trusa fiecarui soldat sta ascuns bastonul unui general.” Din engleza, „kitbag” este trusa. Scenariul va aduce un punct de vedere unic asupra originilor lui Napoleon si a ascensiunii rapide care a fulminat cu rolul de Imparat al Francezilor.

Unul dintre firele narative importante ale filmului va fi relatia volatila pe care Napoleon avut-o cu sotia sa, considerata a fi singura iubire adevarata pe care a avut-o vreodata. Conducatorul francez era obsedat de sotia sa insa aceasta il insela constant, fapt care a demarat o serie de evenimente tumultuoase intre ei, incheiate cu un divort.

Filmul va surprinde si faimoasele batalii castigate de Napoleon si va face o incursiune in ambitia si mintea strategica a unuia dintre cei mai agili lideri militari din istorie.

Ridley Scott se afla in Italia unde a inceput repetitiile pentru „House of Gucci” care ii are in distributie pe Lady Gaga, Robert De Niro, Adam Driver si Jared Leto. Ulterior, vor incepe filmarile pentru „Kitbag”.

In pauza de filmari dintre sezoanele „Killing Eve”, Jodie Comer a lucrat cu Matt Damon, Adam Driver si Ben Affleck pentru „The Last Duel”.

Regizat de Scott, „The Last Duel” va fi lansat in ultima parte a anului 2021 pentru a fi eligibil in sezonul premiilor 2021-2022.

Dupa un trofeu Emmy, un BAFTA si doua nominalizari la Globurile de Aur, inclusiv la editia care a avut loc zilele trecute, Jodie Comer se pregateste de lansarea productiei „Free Guy” in care apare alaturi de Ryan Reynolds.

In luna iunie, Comer va filma al patrulea sezon din „Killing Eve”, productia fiind amanata din cauza restrictiilor impuse de pandemie. Mai multe episoade au fost filmate peste tot in jurul lumii, inclusiv in Romania.

Intre timp, actrita lucreaza la „Help”, un film pentru televiziune bazat pe o poveste inspirata din haosul pandemic declansat in martie 2020. 

Citește în continuare