Skip to content

Al patrulea sezon din „Killing Eve”va fi lansat in 2022 si va ultimul din serie. Ulterior, vor fi dezvoltate alte productii bazate pe universul cartilor „Villanelle”.

Serialul „Killing Eve” a fost reinnoit pentru un al patrulea sezon care va incheia cei patru ani de succes ai fenomenului lansat de BBC America. Filmarile urmau sa inceapa in ianuarie 2020 insa au fost amanate din cauza pandemiei.

Productia pentru ultimul sezon din „Killing Eve” va incepe in vara acestui an cand realizatorii seriei spera ca vor fi ridicate o mare parte din restrictiile de calatorie. 

Pentrul al patrulea sezon, filmarile vor avea loc in Marea Britanie si in mai multe orase si sate din Europa. Sezonul va avea opt episoade si va fi lansat la inceputul anului 2022.

Serialul a avut mai multe episoade filmate in Romania, atat in sezonul unul cat si in sezonul trei.

AMC Networks si Sid Gentle Films Ltd, companiile care s-au ocupat de productia „Killing Eve” inca de la inceput lucreaza la dezvoltarea unor potentiale continuari pentru a extinde universul creat in serial. Scenariul a fost adaptat dupa romanele „Villanelle” scrise de Luke Jennings.

Protagonista Sandra Oh care a castigat un Glob de Aur pentru prestatia din primul sezon al seriei, a declarat ca „serialul a fost una dintre cele mai extraordinare experiente din viata mea si abia astept sa intru in mintea lui Eve din nou, in curand. Sunt recunoscatoare tuturor actorilor din distributie si echipei care au dat viata povestii. Le multumesc si fanilor care ne-au fost alaturi si care vor reveni alaturi de noi in al patrulea si ultimul sezon al seriei. Va fi palpitant si imprevizibil.

Serialul va pastra traditia unica in Hollywood de a avea cate o femeie-scenarist la conducerea fiecarui sezon. Pentru sezonul al patrulea va lucra Laura Neal, cunoscuta pentru „Sex Education” si „Secret Diary of a Call Girl”.

Pe langa carierele actritelor Sandra Oh si Jodie Comer, „Killing Eve” a propulsat carierele scenaristelor care au creat fenomenul. Phoebe Waller-Bridge a scris primul sezon si a primit sansa de a scrie pentru noul film James Bond, Emerald Fennell pe al doilea – intre timp a fost nominalizata la Oscar pentru cel mai bun scenariu si cel mai bun film cu „Promising Young Woman” iar Suzanne Heathcote pe al treilea. 

In cazul lui Jodie Comer, care a fost nominalizata din nou la Globurile de Aur 2021 pentru prestatia sa, actrita se pregateste de unul dintre cele mai mari roluri ale carierei: sotia Imparatului Napoleon in filmul biografic regizat de Ridley Scott. Intre timp, actrita mai lucreaza si la „Help”, un film pentru televiziune bazat pe o poveste inspirata din haosul pandemic declansat in martie 2020. 

Citește în continuare