Skip to content

(trailer ) Al Pacino se intoarce pe ecrane cu filmul „American Traitor: The Trial of Axis Sally”

Recent a fost lansat primul trailer pentru „American Traitor: The Trial of Axis Sally”, care ii are in rolurile principale pe Al Pacino si Meadow Williams, dar si pe Thomas Kretschmann, Mitch Pileggi, Lala Kent si Carsten Norgaard.

Filmul este regizat de Michael Polish si are loc in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, iar actiunea se concentreaza in jurul primei femei condamnate pentru tradare impotriva Statelor Unite. Mildred Gillars este femeia care, alaturi de avocatul sau – jucat de Al Pacino, incearca sa isi salveze reputatia. Supranumita „Axis Sally” pentru ca a transmis propaganda nazista trupelor americane in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, eventuala capturare a ei la Berlin si procesul ulterior pentru tradare impotriva Statelor Unite dupa razboi.

Filmul este prima intoarcere a lui Pacino pe marele ecran de la interpretarea nominalizata la Oscar in „The Irishman”. Filmul ofera un rol dramatic principal lui Williams, care este cunoscuta mai ales pentru aparitia in filme de actiune precum „Den of Thieves”, „Backtrace” si „10 Minutes Gone”.

Confruntandu-se cu pedeapsa cu moartea, Gillars, cunoscuta pe atunci sub numele de Axis Sally, a fost acuzata ca a distrus „moralul” trupelor americane prin emisiuni, ceea ce a afirmat ca a facut sub constrangere.

„Am facut tot ce am putut pentru a supravietui. Nu am avut de ales”, spune ea. „Barbatii au profitat de mine toata viata,” povesteste actrita, citata de revista People.

„American Traitor: The Trial of Axis Sally! este programat pentru lansare in cinematografe acolo unde va fi posibil pe 28 mai.

Considerat unul dintre cei mai mari actori din intreaga istorie a cinematografiei, Al Pacino s-a facut remarcat in anii ’70, cand a aparut in filme precum trilogia „The Godfather”, unde l-a interpretat pe Don Coreleone, Serpico, Scarecrow, Dog Day Afternoon. Au urmat roluri in superproductii precum „Scarface”, „Carlito’s Way”, „Heat” sau „Scent of a woman”, care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare.

In 2016, a aparut in thrillerul „The Misconduct”, alaturi de un alt detinator al unui premiu Oscar, Anthony Hopkins iar din 2017, a jucat in „Hangman”, unde interpreteaza rolul unui detectiv, Dabka, un film despre piratii din Somalia si „The Trap”, un thriller-horror in regia lui Harmony Korine. In 2019, Al Paciono l-a interpretat pe Jimmy Hoffa, in filmul biografic „The Irishman”, regizat de nimeni altul decat Martin Scorsese.

De asemenea, Robert De Niro si John Malkovich vor juca impreuna in „Wash me in the river” in regia lui Randal Emmett, producatorul „The Irishman”.

Filmul regizat de Randal Emmett este descris ca un thriller in care un dependent de opioide aflat in perioada de recuperare cauta sa se razbune pe dealerii responsabili de vanzarea drogurilor care au dus la moartea logodnicei sale.

Robert De Niro, John Malkovich si Jack Huston vor juca rolurile principale in timp ce rapperul Quavo din trupa Migos se va alatura distributiei din care mai fac parte Tierney Smith, Lindsay Pulsipher si Swen Temmel.

Curand, Robert De Niro, Al Pacino, Adam Driver, Jared Leto vor fi pe ecrane alaturi de Lady Gaga in Gucci, viitoarea productie a regizorului Ridley Scott. In aceasta productie, Madalina Ghenea o interpreteaza pe Sophia Loren.

Potrivit Deadline, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Robert De Niro, Jack Huston si Reeve Carney sunt cu totii in discutii pentru a fi parte din viitoarea drama intitulata „Gucci”, produsa de MGM. Celebra Lady Gaga are deja rolul stabilit, aceasta o va interpreta pe Patrizia Reggiani, fosta sotie a lui Maurizio Gucci, care a fost judecata si condamnata pentru ca a pus la cale asasinarea sotului ei pe treptele din fata biroului sau in 1995.

Madalina Ghenea a fost surprinsa in Roma la filmarile „House of Gucci” intr-o secventa cu Al Pacino. Joaca rolul Sophiei Loren, fiind deseori comparata cu actrita italiana in privinta aspectului fizic. 

Fotografiile de la filmarile „House of Gucci” o prezinta pe Madalina Ghenea intr-o aparitie scurta alaturi de Al Pacino dar si in timpul unei discutii cu regizorul Ridley Scott.

Citește în continuare