Skip to content

Experiente post-pandemie: pentru o donatie de 10 dolari, ati putea castiga o vizita acasa la George si Amal Clooney pe Lacul Como.

Pe masura ce restrictiile pandemice sunt relaxate si incepeti sa va planuiti viata post-pandemie, ati putea adauga o noua experienta pe lista. Platforma Omaze ofera o zi de neuitat cu George si Amal Clooney in casa lor de pe marginea Lacului Como din Italia.

Intalnirea cu George si Amal Clooney este gandita sub forma unei reuniuni cu prietenii pe care nu i-ati vazut de mult. 

Viata post-pandemie ar putea fi cel putin interesanta prin experienta oferita de Omaze. In filmul care promoveaza concursul realizat in scopuri caritabile, George Clooney a spus: „Imediat ce va trece pandemia, vreau sa veniti sa sarbatoriti cu mine si cu Amal la casa noastra de pe Lacul Como. Vorbesc serios. Pentru a sprijini fundatia mea, te voi aduce pe tine si inca un prieten in Italia. Te vom caza la unul din hotelurile noastre preferate si te vom invita la noi acasa pentru un pranz.

Castigatorul experientei se va bucura de aceasta zi speciala alaturi de un prieten sau insotitor. Premiul include bilete de avion, cazare intr-un hotel de patru stele, pranzul cu familia Clooney si o fotografie de grup care sa va aminteasca de aceasta zi unica.

Pentru a intra in tragerea la sorti din care va fi extras castigatorul, trebuie sa donati 10 dolari catre The Clooney Foundation for Justice, o organizatie care lupta pentru incetarea abuzurilor drepturilor omului in toata lumea. Cei 10 dolari va asigura 100 de bilete in tombola iar 100 de dolari inseamna 2000 de bilete. La final, va fi o loterie insa totul are o cauza nobila. Concursul se incheie pe 16 iulie 2021 iar castigatorul va fi anuntat pe 4 august. Daca doriti sa va inscrieti, intrati pe site-ul Omaze.

Mai jos puteti urmari anuntul experientei realizat sub forma unei parodii.

Experienta Omaze strange fonduri pentru Charities Aid Foundation America, o organizatie caritabila care va dona banii mai departe catre fundatia lui Clooney.

Banii vor fi folositi pentru a ajuta oamenii abuzati in instanta de guvernele de opresive. In plus, lucreaza pentru a expune coruptia care alimenteaza incalcari grave ale drepturilor omului si justitia pentru comunitatile marginalizate.

La inceputul pandemiei, George si Amal Clooney au donat peste 1 milion de dolari comunitatilor afectate. Implicarea lui Amal in lupta pentru drepturile omului l-a inspirat pe Clooney sa devina activist la randul lui si sa lupte pentru cauze similare. 

In aprilie 2020, cuplul a donat 750.000 de dolari pentru fondul SAG-AFTRA care are grija de profesionistii din industria cinematografica, pentru primaria Los Angeles-ului. Ulterior, au acordat o suma de 300.000 de dolari catre trei organizatii internationale caritabile: Banca Libaneza pentru Alimente, Regiunea Lombardo Italia (care era cea mai afectata de pandemie la vremea respectiva) si Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie. 

Pentru Amal care are dubla cetatenie britanica si libaneza, donatiile orientate spre Banca de Alimente Libaneza si NHS au fost personale. Avocata a fugit din Liban catre Londra in 1982, familia ei fiind afectata de razboiul civil din zona. Desi a avut statut de refugiat la inceputurile britanice, a transformat cariera ei intr-o poveste de succes.

Pe George Clooney il puteti vedea pe Netflix in filmul „Cerul de la miezul noptii” pe care l-a si regizat si l-a lansat la finalul anului trecut. In curand va regiza filmul biografic al jurnalistului care l-a convins pe Andre Agassi, cu aceasta carte, sa-i scrie biografia – „Tender Bar”.

Citește în continuare