Skip to content

Ellen Pompeo – Meredith din Grey’s Anatomy – isi face podcast. El va fi lansat in toamna si va avea teme sociale.

foto: Profimedia

Vedeta serialului Grey’s Anatomy, Ellen Pompeo, va avea propriul podcast, “Tell Me with Ellen Pompeo”, care urmeaza sa fie lansat la toamna.

Productia e realizata de o companie americana specializata in podcasturi ( produce unul si pentru Demi Lovato) si va fi axata pe discutii cu vedete pe temele de interes ale lui Pompeo, actrita fiind o promotoare activa a drepturilor egale pentru femei vs barbati, precum si a altor drepturi sociale pentru femeile aflate in situatii dificile de viata.

Vestea vine dupa ce la Hollywod s-a anuntat ca Pompeo tocmai a semnat pentru al 18-lea sezon Grey’s Anatomy unde actrita este personajul cheie, Meredith Grey.

Intr-o declaratie publica a lui Pompeo aceasta a justificat aparitia podcastului legat de numele sau prin dorinta de a fi cat mai aproape de fani si de a inspira, provoca si a deschide minti pentru cat mai multe femei. De fapt, podcastul va fi o trecere lina spre alte proiecte pentru ca se spune ca dupa sezonul 18 nu va mai fi Grey’s Anatomy.

Pompeo are 51 de ani, trei copii (e casatorita cu un muzician) si a fost de mai multe ori clasata in topul Forbes pentru cele mai bine platite actrite de televiziune. Conform Forbes, in 2018 a castigat 23, 6 milioane de dolari pentru munca sa la acest serial de televiziune, unde a fost si regizor de cateva ori.

Grey’s Anatomy a debutat in 2005 si este una dintre cele mai iubite serii din America. Productia are un mare impact international fiind readaptata in 3 tari, Turcia, Columbia si Mexic, si avand trei noi serii Spin OFF, cu personaje care au derivat din seria originala: Private Practice, Station 19, Grey’s Anatomy: B Team.

Citește în continuare