Skip to content

Patrick Dempsey vorbeste despre ultima scena filmata pentru “Grey’s Anatomy”. Actorul se antreneaza pentru a canta intr-un sequel dupa pelicula “Enchented”, in care a jucat prima data acum 14 ani

Patrick Dempsey a vorbit cu jurnalistii Variety despre ultima scena pe care a filmat-o pentru “Grey’s Anatomy”. Personajul sau, Dr. Derek “McDreamy” Shepherd, apare intr-o secventa, dupa cinci ani de cand medicul a murit.

In scena finala, Meredith (Ellen Pompeo) viseaza la momentul in care ea si Derek (Patrick Dempsey) se casatoresc pe plaja.

“Cred ca a un mod fericit de a incheia totul. Intentia a fost de a da oamenilor putina speranta. Am pierdut atat de multi oameni in ultimul an, astfel incat ideea de ingeri care stau in preajma noastra si ne pazesc este un mesaj frumos pe care il putem transmite in lumea aceasta cenusie in care traim acum. Asa ca pentru toti a fost un final frumos. Sunt incantate ca s-a incheiat asa si ca fanilor chiar le-a placut”, spune Patrick Dempsey.

Intrebat daca va mai reveni vreodata sa joace personajul Derek, actorul a marturist, “Cine stie? Niciodata nu poti spune niciodata!”.

Acesta a adaugat faptul ca ultima scena filmata a lui a fost emotionanta pentru toti cei implicati. “Cu totii am plans la inceput si ne-am imbratisat. Am vrut sa transmitem mesajul ca purtarea mastii este importanta si ca trebuie sa avem grija de noi”.

Acum, actorul lucreaza la un sequel al filmului Disney “Enchented”, in care a jucat prima data acum 14 ani.

Acesta va continue si momente muzicale si de dans, asa ca Patrick Dempsey isi antreneaza vocea. El recunoaste ca pana acum nu a mai cantat niciodata in public.

Acesta spune ca si numerele de coregrafie vor fi spectaculoase.

Cel de-al 17-lea sezon al serialului „Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy” a fost difuzat la finalul anului trecut. Primul episod, de doua ore, a fost dedicat tuturor celor care lucreaza in prima linie, in lupta cu pandemia de coronavirus.

„Cea mai importanta datorie pe care am avut-o in acest sezon a fost sa onoram realitatea acestei pandemii si impactul pe care il are, mai ales asupra lucratorilor sanitari. Pe langa asta, a trebuit sa venim cu moduri creative prin care sa permitem serialului sa fie inca distractiv si romantic si sa ofere un fel de evadare. Aici intra Patrick Dempsey. Motivul plajei, care va continua dincolo de premiera, ne ofera un mod de a trai dincolo de pandemie chiar si pentru putin timp, iar revenirea lui Derek ne-a bucurat pe noi, pe Meredith si pe fani”, a declarant atunci Krista Vernoff, showrunner, intr-un comunicat.

Si aceasta a subliniat importanta purtarii mastii de protectie, in aceste vremuri in care ne confruntam cu pandemia de coronavirus. De altfel, intreaga echipa care lucreaza la “Grey’s Anatomy” subliniaza, ori de cate ori apare ocazia, ca masca de protectie poate salva vieti.

Citește în continuare