Skip to content

Canalul american de televiziune Lifetime produce un nou film despre Printul Harry si Meghan Markle. Astazi au aparut primele imagini.

Canalul american de televiziune Lifetime a facut public astazi primele imagini din productia Harry & Meghan: Escaping the Palace, aratand astfel si transformarile actorilor din rolurile principale.

Printul Harryy va fi interpretat de  Jordan Dean ( cunoscut pentru “The Punisher” si “The Sinner”), iar rolul lui Meghan va fi jucat de Sydney Morton (pe care americanii au vazut-o in “She’s Gotta Have It”).

Filmarile pentru aceasta noua productie vor incepe in aceasta saptamana si premiera este in plan pana la sfarsitul acestui an.

Acesta este cel de-al treilea film realizat de acelasi canal de televiziune care romanteaza si ecranizeaza povestea ducilor de Sussex: Parisa Fitz-Henry si Murray Fraser au jucat in productia din 2018  Harry & Meghan: A Royal Romance, iar Tiffany Smith si Charlie Field au fost protagonisti in Harry & Meghan: Becoming Royal in 2019.

In distributia noii productii raman Jordan Whalen in rolul Prince William, Laura Mitchell in ipostaza lui  Kate Middleton si Maggie Sullivun drept Queen Elizabeth II.

Actorii care ii interpreteaza pe Kate si William

Conform canalului Lifetime, Harry & Meghan: Escaping the Palace povesteste  ceea ce s-a intamplat in interiorul palatului Buckingham la momentul retragerii din viata publica a celor doi.

Presa britanica priveste cu suspiciune acest nou film pentru ca el este scris si produs in totalitate de americani care – spun britanicii – nu inteleg cultura si traditia data de o monarhie. De altfel, publicatiile britanice la momentul interviului lui Meghan cu Oprah, au ironizat-o pe actrita care a marturisit ca nu intelege de ce trebuia sa faca reverenta in fata Reginei si in intalnirile private pentru ca, in privat, “era bunica lui Harry”.

Citește în continuare