Skip to content

Kevin Spacey se intoarce la cinema, cu un rol intr-un film italian regizat de Franco Nero

Louis Nero, producatorul filmului lui Franco Nero “L’uomo Che Disegnò Dio”, a confirmat pentru Variety ca actorul american Kevin Spacey va aparea in productia lor independenta cu buget redus. El va fi un politist detective si va avea un rol mic in economia filmului.

Aceasta colaborare marcheaza reintoarcerea la munca a lui Spacey, dupa ce producatorii americani l-au inlaturat din productiile lor ca urmare a acuzatiilor de agresiune sexuala care au aparut catre sfarsitul lui 2017.

In film va mai aparea si Vanessa Redgrave, sotia lui Frano Nero. Presa italiana scrie ca filmul va fi povestea unui artist orb care are o abilitate exceptionala: picteaza portrete spectaculoase doar in baza detaliilor din vocea subiectului.

Spacey a fost inlaturat in 2017 din productia Netflix “House of cards” ca urmare a acuzatiilor de agresiune sexuala care au tot crescut de la prima mentionare pana au ajuns la 20 de tineri care au depus plangere la politie. S-a intentat un proces care este inca pe rol, proces la care Spacey a pledat nevinovat.

Anul trecut in vara, presa franceza mentiona ca Spacey a filmat alaturi de Beatrice Dalle intr-o productie in regia lui Claude LeLouch si apareau primele imagini de la filmare, dintr-un cimitir din Paris. Vestea a generat un val de proteste intre cinefilii din Franta si LeLouch a dat un comunicat cateva zile mai tarziu, foarte ambiguu despre prezenta lui Spacey pe set, dar a mentional ca nu va fi in filmul lui.

Ultimul film in care a jucat Kevin Spacey a fost “Billionaire Boys Club” cu premiera in 2018.

Franco Nero este mai cunoscut publicului european si mondial pentru ipostaza sa de actor – fiind protagonistul filmului western Django, regizat in 1966 de Sergio Corbucci, care l-a inspirat pe Tarantino pentru propria productie “Django Unchained” si care va avea o continuare in format de serial TV care e filmeaza chiar in aceste zile in Romania pentru Cattleya – Italia (producatorii serialelor ZeroZeroZeroGomorra si Suburra)si prestigioasa companie franceza Atlantique Productions – parte a grupului Mediawan (Borgia, Midnight SunThe Eddy) in colaborare cu Odeon FictionStudioCanal si compania româneasca de productie Frame Film.

Franco Nero are acum 79 de ani si dincolo de cele peste 100 de filme realizate in Italia, a mai jucat si in filme hollywoodiene (a avut inclusiv o aparitie mica in fimul lui Tarantino), dar si in seria Die Hard

Citește în continuare