Skip to content

Kevin Spacey filmeaza la Paris alaturi de Beatrice Dalle, in regia lui Claude LeLouch. O fotografie de la filmari a inflamat comunitatea cinematografica franceza.

Dupa o pauza de aproape 3 ani, provocata de acuzatiile de agresiuni sexuale asupra sa atat pe teritoriul American cat si in Marea Britanie, Kevin Spacey s-a intors la munca si filmeaza in Paris la noul film al regizorului Claude Lelouch.

O fotografie postata de colega sa de distributie, actrita Beatrice Dalle, a generat o polemica importanta in Franta, dar a oferit si primele informatii despre film.

Acesta se va numi L’amour c’est mieux que la vie si pe langa Dalle si Spacey ii va mai avea in distributie pe Sandrine Bonnaire, Ary Abittan care apar si ei in fotografia facuta publica.

Fotografia a provocat reactii atat de virulente incat Beatrice Dalle a fost nevoita sa o stearga de pe contul sau de Instagram.

Cum era de asteptat, Kevin Spacey – a carui cariera e intr-un punct mort in America – va incerca sa lucreze in Europa, unde fascinatia pentru el ca actor e mai mare decat indignarea fata de acuzatiile impotriva sa.

De la acuzatiile de agresiuni sexuale, actorul a mai avut aparitii in Europa, la lansari de carte si evenimente caritabile, in special in Italia si Franta.

Claude Lelouch este unul dintre cei mai apreciati regizori francezi, are 82 de ani si in Franta natala a castigat toate premiile de cinema. Este autorul filmului Un homme et une femme, devenit cult, film care i-a adus si un Oscar pentru cel mai bun fim strain in 1966.

Anul trecut, Lelouch a vizitat Romania la invitatia lui Cristian Mungiu si a fost oaspetele de onoare al festivalului Les Films de Cannes à Bucarest.

Citește în continuare