Skip to content

(galerie foto) 12 tinute elegante purtate de Kate Middleton in aparitiile publice din luna mai

Desi Familia Regala Britanica se afla in mijlocul unei serii de scandaluri mediatice din cauza acuzatiilor aduse de Printul Harry, Ducele si Ducesa de Cambridge isi onoreaza cu zambetul pe buze rolul in societatea britanica. In ultima luna, institutiile publice, culturale si de divertisment au fost redeschise iar cuplul regal a avut zeci de aparitii publice pentru a sprijini economia britanica.

Printul William si Kate Middleton s-au intalnit cu numerosi reprezentanti ai unor organizatii caritabile, spitaluri, afaceri locale, muzee si centre de educatie. Rolul lor este de a oferi un model de optimism celor demoralizati de anul pandemic.

In mijlocul acestor evenimente, presa britanica o descrie pe Kate Middleton ca o raza de lumina si o „bijuterie importanta a Coroanei”.

Atitudinea gratioasa, zambetul incarcat de energie pozitiva si privirea mereu empatica si prietenoasa transforma instant starea de spirit a celor care o intalnesc. Ducesa a pornit intr-un turneu prin tara alaturi de Printul William incercand sa motiveze oamenii atat printr-o atitudine deschisa dar si prin tinute elegante. Fiecare aparitie a fost o lectie de stil memorabila, indiferent ca a fost vorba de o iesire la plaja, un joc de tenis, o dupa-amiaza de gradinarit sau o seara la film.

Va invitam sa descoperiti mai jos tinutele purtate de Kate Middleton in luna mai.

Pe 7 mai a aparut la lansarea cartii „Hold Still: Portretul unei natiuni in 2020” pe care a editat-o alaturi de Nicholas Cullinan, directorul National Portrait Gallery din Londra.

Cartea a strans imagini postate de oameni in primele luni ale pandemiei sub hashtagul #HoldStill. Campania a avut scopul de a-i face pe britanici sa se simta mai putin singuri in perioada de izolare. La cateva zile zile de la lansarea cartii, a devenit cea mai bine vanduta noutate din Marea Britanie, aparitia Ducesei fiind un factor important in a-i convinge pe oameni sa o cumpere.

A purtat o rochie rosie de la Eponine London din colectia de iarna 2018, o fusta bej de la Zara, geanta Nano Montreal de la Demellier London, pantofi in modelul Celia de la Ralph Lauren si cerceii cu diamante in modelul „Imparateasa”.

Pe 13 mai, a vizitat mai multe scoli, centre si facilitati din zona Midlands pentru a atrage atentia asupra Saptamanii pentru Sanatatea Mintala.

Alaturi de Printul William, Kate Middleton s-a oprit la „The Way Youth Zone”, o organizatie care ofera activitati sportive, artistice si recreative pentru tineri intre 8 si 19 ani care au nevoie de sprijin in privinta sanatii mintale. Cuplul regal a participat la cateva jocuri cu tineri (ping-pong, tras cu arcul si desen), a plantat flori si a luat parte la o sedinta de terapie.

Ducesa a purtat un palton creat de Catherine Walker, unul dintre designerii preferati, o bluza Tory Burch cu buline, pantaloni cu talie inalta de la Jigsaw, pantofi Emmy si o geanta Smythson Panama.

Pe 19 mai a facut un tur al salii recent renovate si al noilor expozitii deschise la Victoria & Albert Museum. Din 2018 a devenit patron onorific al muzeului.

Ducesa a raspuns la invitatia directorului Tristam Hunt pentru a promova redeschiderea muzeelor britanice care au avut de suferit enorm din cauza pandemiei. A vizitat Raphael Court care a fost renovata intr-un mod spectaculos, asa cum puteti vedea mai jos. A vazut si expozitia „Raphael Cartoons” care marcheaza 500 de ani de la moarta geniului Renascentist. O mare parte din desenele expuse au fost imprumutate de catre Regina Elizabeta din colectia regala. Alta expozitie vizitata a fost cea dedicata fenomenului „Alice in Wonderland” – „curiouser and curiouser”.

Kate a purtat o rochie midi in carouri de la Alessandra Rich, o pereche de pantofi din piele intoarsa de la Jennifer Chamandi London, o geanta tip plic de la Mulberry, cercei de la ASOS (in valoare de 50 de lei) si medalioane Asprey Woodland.

In turneul scotian pornit alaturi de Printul William pe 24 mai, Kate Middleton a schimbat numeroase tinute in fiecare zi si a ramas eleganta chiar si intr-un pulover sportiv.

Daca in Anglia sunt cunoscuti ca Ducele si Ducesa de Cambridge, in Scotia au titlurile de Contele si Contesa Strathearn. In prima oprire au vizitat cel mai mare centru de ingrijire sociala al regiunii. Toate aparitiile publice ale cuplului regal au avut scopul de a promova afacerile locale care au fost redeschise dupa mai bine de un an de lockdown.

Unul din punctele amuzante ale zilei a fost cand au ajuns intr-un centru care lupta impotriva violentei. Ducesa a incercat sa creeze o melodie EDM in studioul muzical al organizatiei, rezultatul a fost postat pe contul de Twitter al cuplului.

Kate a purtat un blazer Zara cu doua randuri de nasturi, fusta Contrast de la Hope Fashion, pantofi maro din piele intoarsa de la Gianvito Rossi (modelul 85), geanta Metier London, masca de protectie Amaia si cercei de la bijutierul scotian Hamilton and Inches.

A doua zi a turneului scotian a inceput cu o vizita la deschiderea Spitalului Balfour din Orkney unde Ducesa a purtat o superba tinuta in nuante de bej, camel si nude.

Ziua a continuat cu o schimbare de tinuta si o calatorie pe mare de la Centrul European Marin pentru Energie din Orkney. Au vizitat cea mai mare turbina de lume si au fost serviti cu un pahar de whisky scotian. 

Prima tinuta a fost un palton lung din lana si casmir de la Massimo Dutti, o bluza tricotata de la Temperley London, o geanta de tip plic de la Emmy London, pantofi Emmy (modelul Josie), cerceii Hamilton and Inches si un fular din tartan specific zonei pe care au vizitat-o: Strathearn. Merita mentionat faptul ca temperatura in zona pe care au vizitat-o era intre 8 si 12 de grade, fapt care justifica hainele de toamna tarzie.

Pentru calatoria pe mare, Ducesa s-a schimbat intr-o tinuta potrivita activitatii si a purtat o jacheta Seeland, o bluza cu guler in volane de la Brora si bocanci See by Chloe.

Pentru ziua de 26 mai, cuplul regal a avut cateva aparitii oficiale si intalniri cu membri ai comunitatii locale din St.Andrews dar au fost surprinsi si in timpul unei promenade romantice. 

Ocazia vizitei oficiale in St Andrews a fost de a se intalni cu organizatiile locale pe care le patroneaza. In plus, au luat parte la o intrecere de yachting pe plaja si au facut o plimbare romantica in zona Universitatii St.Andrews unde s-au intalnit in urma cu aproape 20 de ani cand erau studenti.

Pentru aparitia de pe plaja, Ducesa a purtat un pulover Nordic Crew, jacheta Barbour Longshore, bluza Brora, ghetele See by Chloe si cercei Orelia.

Pentru restul zilei, a purtat un blazer de la Holland and Cooper, un pulover in dungi de la Erdem, pantofi sport albi de la Veja si cercei Freya cu perle detasabile.

La finalul zilei, cuplul regal a gazduit un cinema drive-in pentru organizatiile caritabile care sprijina sistemul de sanatate britanic.

Pentru seara de film de la Palatul Holyroodhouse, Ducele si Ducesa de Cambridge au venit cu Land Rover-ul care a apartinut Printului Philip care a decedat in urma cu cateva saptamani. Folosirea vehiculului sau a fost considerat un omagiu adus bunicului lui William.

Filmul ales pentru a fi proiectat a fost „Cruella” pe care invitatii l-au vazut in premiera nationala, inainte de a intra in cinematografe.

Pentru iesirea eleganta, Kate a purtat un trench Holland and Cooper imprimat cu faimosul tartan scotian, o fusta Joseph, pantofi Manolo Blahnik si o pereche de cercei cu diamante si safire imprumutati de Regina Elizabeta.

In ultima zi a turneului scotian, cuplul regal a continuat seria de activitati in aer liber printr-un meci de tenis si gradinarit alaturi de copii defavorizati.

Printul William si Kate Middleton au vizitat mai multe organizatii pe care le patroneaza si s-au bucurat de o zi ceva mai insorita. Pentru orele de gradinarit, Ducesa a purtat un costum verde-smarald de la Massimo Dutti, o bluza cu buline verzi de la Jigsaw, sneakers de la Superga, lantisor de aur de la Daniella Draper si cercei Orelia. Pentru meciul de tenis, a schimbat blazerul si bluza cu un pulover Ralph Lauren purtat in trecut in timpul meciurilor de cricket.

Ulterior, Kate s-a intalnit cu Mila Sneddon, o fetita de 5 ani care a aparut in proiectul „Hold Still” de acum un an. Mila avea cancer, era internata in spital pentru chimioterapie si isi saruta tatal prin geam pentru ca nu avea voie sa o viziteze din cauza pandemiei. Fotografia realizata de mama ei a fost publicata in cartea lansata zilele trecute.

Intr-o conversatie video cu Mila din luna septembrie a anului trecut, cand a sunat-o ca sa vada cum se simte, Kate i-a promis fetitei ca se va imbraca in roz in momentul in care se vor intalni fata in fata, stiind ca roz este culoarea ei preferata. Cu ocazia vizitei in Scotia, a invitat-o pe Mila la Palatul Holyroodhouse unde au baut ceai si si-a onorat promisiunea de a purta roz. Mai exact, a purtat o rochie ME + EM accesorizata cu o curea Boden, pantofi Emmy London, masca de protectie Amaia si cercei Missoma. Mai jos puteti urmari un scurt film al intalnirii lor.

Ultima tinuta a turneului scotian a fost o rochie tip palton, modelul preferat al Ducesei. Create de fiecare data de designerul Catherine Walker, care era favorita Printesei Diana, rochiile au devenit o semnatura a Ducesei, in special cele in nuante de albastrul cerului. A fost accesorizata cu pantofi Emmy London, o geanta tip plic de la Strathberry si un set format din cercei si brosa Cartier din colectia de bijuterii a Reginei.

Foto: Profimedia Images

Citește în continuare