Skip to content

Viata post pandemie: New York-ul pregateste un concert de 60.000 de persoane in august. Foo Fighters si Bruce Springsteen sunt printre primii artisti care organizeaza evenimente in aceasta vara

Primarul New York-ului a anuntat ca vrea sa organizeze un concert in Central Park pentru a celebra orasul dupa pandemie, iar acesta deja a mentionat ca l-a desemnat pe producatorul Clive Davis, care a lucrat cu vedete precum Janis Joplin, Bruce Springsteen sau Whitney Houston, sa organizeze show-ul, potrivit The New York Times.

Data aleasa pentru concert este 21 august, insa lista artistilor care vor participa la eveniment nu a fost facuta publica. Evenimentul va aduce impreuna peste 60.000 de persoane si va dura trei ore, va fi transmis live global si pentru participanti, o mare parte dintre bilete vor fi gratuite. In prezent, peste 63% din populatia adulta a orasului New York a primit cel putin o doza de vaccin, cu scaderi vizibile a numarului de persoane care se imbolnavesc de coronavirus.

Si aniversarea de 25 de ani a trupei Foo Fighters are loc la New York, in Madison Square Garden, pe 20 iunie.

Pentru a participa la concertul aniversar Foo Fighters care a fost amanat din 2020, toti participantii trebuie sa fie vaccinati. Madison Square Garden va fi la capacitate maxima, iar Dave Grohl a promis o noapte incendiara, cat 26 de ani de Foo Fighters.

Tot parte din aniversarea trupei este si documentarul gandit si regizat de Dave Grohl, “What Drives Us”, care a fost facut public pe 30 aprilie. Despre documentar, Dave spune ca totul a inceput ca un proiect despre logistica unui turneu muzical si impachetarea completa intr-un spatiu mic pentru o lunga perioada de timp. 

Grohl a adus in film si accente rock, pop si punk prin intermediul interviurilor cu colegii de trupa Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Rami Jaffee si Pat Smear, precum si cu Ringo Starr, Flea, Brian Johnson, Vincent de la AC/DC, Slash, Ben Harper, The Edge, Tony Kanal de la No Doubt, Lars Ulrich de la Metallica, Steven Tyler de la Aerosmith si DH Peligro, Jennifer Finch, Ian Mackaye si bateristul Dave Lombardo de la Slayer.

Spectacolul de Broadway a lui Bruce Springsteen se intoarce la St. James Theatre din New York.

Spectacolele Springsteen pe Broadway vor avea loc la Teatrul St. James in perioada 26 iunie – 4 septembrie, iar incasarile din seara de deschidere vor fi destinate unor organizatii caritabile din New York si New Jersey.

“Springsteen pe Broadway” se bazează pe autobiografia sa, “Born to Run”. Springsteen a sustinut spectacolul de 236 de ori intre octombrie 2017 si decembrie 2018. De la incheierea teatrelor, “Springsteen de pe Broadway” a fost disponibil pe Netflix.

La inceputul anului, o serie de conversatii de tip podcast intre cantaretul Bruce Springsteen si fostul presedinte al Americii Barack Obama au fost facute publice gratuit pe Spotify. Emisiunea se numeste “Renegades: Born in the USA” si are opt episoade in care cei doi vorbesc despre America, dar si despre ce inseamna sa fii parinte, mariaj si starea natiei.

Citește în continuare