Skip to content

Joi, 29 iulie, trupa Vama sustine la Arenele Romane primul concert cu public din acest an. Spectatorii trebuie sa fie vaccinati.

Trupa Vama devine si ea unul dintre vehiculele care promoveaza vaccinarea anticovid anuntand ca primul concert cu public va fi pentru 2500 de spectatori care trebuie sa faca dovada, la intrare, ca sunt vaccinati.

Concertul are loc joi, 29 iulie, la Arene Romane din Bucuresti, celebreaza revenirea la normalitate si marcheaza mai multe premiere: e primul concert dupa un an in care Vama nu s-a mai intalnit deloc cu fanii (pe 29 iulie 2020 a cantat tot la Arenele Romane dar in fata a 350 de spectatori), fanii vor putea asculta doua noi piese.

Pentru acest eveniment, baietii pregatesc un spectacol de doua ore cu invitati speciali in care va include, pe lânga hit-uri celebre Vama si Vama Veche, si cele mai noi single-uri – Cânta cu mine si Imi pare rau.

,,Nu am vrut sa revenim live oricum, intr-un concert banal, desi tentatia este mare pentru ca suntem disperati sa privim de pe scena oameni fara masca care sa se bucure de muzica noastra. Asa ca ni s-a parut o idee buna s-o facem in acelasi loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toti. Mi-ar placea sa stiu ca publicul prezent anul trecut care a insemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent in totalitate pe 29 iulie si ca vor striga din public „si eu am fost anul trecut”. O sa facem un playlist generos, vom avea cântece live in premiera si vom reorchestra misto câteva cântece cunoscute. Si vom rupe scena ca scapati din lant. Multumim anticipat publicului, partenerilor si tuturor celor care vor face acest comeback posibil,” spune Tudor Chirila.

Tot in premiera, trupa Vama va lansa in aceasta vara si un documentar de scurt metraj, intitulat ,,Regii Pandemiei”, care a fost filmat in timpul concertului de anul trecut.

Acesta va putea fi urmarit in premiera pe PRO TV Plus, incepând cu data de 15 iulie, si in exclusivitate, va putea fi urmarit in avans pe voyo.ro de pe 12 iulie. Din 5 august, fanii vor putea gasi documentarul si pe canalul de YouTube al trupei Vama. Prin ,,Regii Pandemiei”, regizorul Mihai Dragolea spune, cu umor si atentie la detalii, povestea show-ului trupei care s-a incumetat la singurul concert de pe o arena mare, in vara lui 2020.

 Conform normelor in vigoare date de autoritatile române, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinati, care trebuie sa vina cu certificatul de vaccinare printat. Primele 200 de bilete costa 79 lei Acces General si 99 lei Golden Circle in fata scenei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet. 

In total vor fi puse in vânzare 2.500 de bilete.

Fanii care nu reusesc sa ajunga la Arenele Romane, pot urmari concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi gasite tot pe iabilet.ro


Citește în continuare