Skip to content

Fanii Bon Jovi au un super concert care se transmite in cinematografe intr-o singura vizionare. Concertul e transmis pe 18 iunie in cinematografele din Romania.

Trupa Bon Jovi, inclusa in Rock & Roll Hall of Fame, ajunge in cinematografele din Romania cu un spectacol nou si exclusiv: un concert transmis via marile ecrane, Bon Jovi from Encore Nights. Concertul a avut loc intr-un drive-in cinema din New Jersey, in anul 2020, si este distribuit in cinematografele din intreaga lume, doar o singura data.

In Romania, concertul lui Bon Jovi va putea fi vizionat in majoritatea cinematografelor din tara, pe data de 18 iunie in reteaua cinematografelor Cinema City, Cineplexx, Happy Cinema, Cinema One si la Movieplex Bucuresti; pe 23 iunie la Cinemax Bucuresti si pe 25 iunie la cinematograful Ateneu din Iasi.

Bon Jovi are  peste 130 de milioane de albume vandute in intreaga lume, mii de concerte sustinute in peste 50 de tari pentru mai mult de 35 de milioane de fani si incasari din bilete de peste 1 miliard de dolari in intreaga lume doar in ultimul deceniu.

Recent, Bon Jovi a revenit pe scena cu un cover dupa Harry Styles – „Watermelon Sugar”. Cei 50.000 de dolari stransi din incasari au fost donati bancilor de alimente de langa New York.

Concertul intim intitulat „Jon Bon Jovi and Friends Acoustic Set” a fost sustinut in scop caritabil. Detinatorii localului „The Clubhouse” au donat 50.000 de dolari catre un ONG care asigura mancare celor nevoiasi si unei asociatii care sprijina angajatii din domeniul medical care lupta impotriva pandemiei.

Showul de 90 de minute sustinut de Bon Jovi a inclus cele mai cunoscute hituri ale sale, piese nelansate si coveruri dupa The Beatles si Harry Styles. Printre cantece, artistul a raspuns intrebarilor venite din public. Seara a fost incheiata cu un bis pentru „Dead or Alive”.

Bon Jovi si-a exprimat admiratia pentru Styles si intr-un interviu acordat revistei Rolling Stones in care a spus ca „tind sa ascult artistii pe care ii stiu deja dar din cand in cand mai dau peste cate cineva si imi dau seama viitorul industriei muzicale e pe maini bune. Pentru noua generatie, Harry Styles este extraordinar, face o treaba foarte buna.”

Cel mai nou album al lui Bon Jovi, “2020”, a fost lansat in septembrie 2020 si prezinta situatii cauzate de noul coronavirus – prin melodia “Do what you can”, uciderea lui George Floyd si miscarea Black Lives Matter – “American Reckoning”, stresul post-traumatic al veteranilor de razboi – “Unbroken” sau violente care duc la folosirea armelor – “Lower the Flag”.

Artistul a crescut cu mentalitatea de a fi o persoana optimista, cu planuri marete, mentionand amintirile pe care le are privind discursurile presedintelui Ronald Reagan care sublinia deseori maretia Statelor Unite si a posibilitatilor nelimitate pe care le ofera. 

O data cu maturizarea, Bon Jovi a inceput sa fie din ce in ce mai preocupat de cauze sociale si situatia globala, implicandu-se in numeroase actiuni caritabile si sustinand dreptul la democratie.

De 15 ani, Bon Jovi este fondatorul fundatiei JBJ Soul Foundation, un ONG care se ocupa cu problematica persoanelor fara adapost pentru care acestia ofera cazare, dar si un program de mese, JBJ Soul Kitchens, unde voluntariaza des.

Cel mai recent album Bon Jovi a fost lansat in 2018, moment marcat de formatie printr-un turneu de 2 luni in Statele Unite ale Americii.

Albumul nou si Bon Jovi 2020 Tour vin dupa materialul din 2016, “This House Is Not for Sale”. Atunci, trupa a plecat intr-un turneu de promovare de 2 luni, in acelasi an Bon Jovi fiind inclusa in Rock & Roll Hall of Fame.

Citește în continuare