Skip to content

8 concerte live sunt in aceasta saptamana in Bucuresti. Wynton Marsalis, Gogol Bordello, Lucia, Emeric Imre si Vunk vor fi pe scena

Incepand cu 1 iulie, o serie de restrictii se diminueaza, iar agentii economici ca restaurantele si cluburile isi pot desfasura activitatea pana la ora 2AM, iar participarea la evenimente cu public numeros este posibila, fiecare organizator comunicand conditiile de intrare la eveniment, cu test PCR, adeverinta de vaccin sau dovada imbolnavirii de curand.

Marti, 29 iunie, sunt disponibile doua concerte: la Quantic este concert de folk si The Nuggers&Bastos canta la Expirat Halelele Carol.

Concertul „Folk, Frate!” revine pe scena gradinii de vara Quantic, alaturi Mysha, Johnnie, Seba si Teddy. Biletele sunt disponibile aici.

La Expirat Halele Carol se intampla doua concerte din zona muzicii underground, unde The Nuggers este un cvintet garage rock’n’roll din Bucuresti, iar Bastos alterneaza intre screamo experimental si post hardcore. Biletele sunt disponibile aici.

Gogol Bordello canta pe 30 iunie 2021 la Arenele Romane din Bucuresti.

Gogol Bordello este un proiect multinational a carui baze au fost puse in 1999 in Manhattan. Stilul abordat de formatie este definit ca punk, insa avand influente din diferite arii muzicale precum dub, polka, folk sau muzica specifica comunitatilor rromani. Probabil cel mai cunoscut stil atribuit lor este cle de Gipsy Punk, Formatia contine 8 artisti din tari precum Ucraina, Rusia, Etiopia, Ecuador si Statele Unite. Pana acum au lansat 7 albume, cel mai recent fiind „Seekers and Finders” din 2017. Biletele sunt disponibile aici.

Tot pe 30 iunie, la Backyard Sessions din Expirat Halele Carol canta Lucia.

Lucia a fost pentru o vreme copilul minune al muzicii: s-a inregistrat acasa cu piesa “Silence” si, peste noapte, a devenit vedeta internationala youtube. De la single-ul Silence a scris doua albume: “Silence” si “Samsara”, urmand ca spre sfarsitul acestui an sa apara cu un nou album.

Intre timp a terminat si facultatea de psihologie ca sa invete sa se lupte cu proprii demoni de neincredere si autocritica si lanseaza acum primul single de pe noul album “Who”, despre vocile interioare care lupta impotriva visurilor sale/tale. Evenimentul de la Expirat este disponibil aici.

Wynton Marsalis si ”Jazz at Lincoln Center Orchestra” vor veni pentru prima data in Romania, la cea de-a XXI-a editie a intalnirilor JTI – o editie speciala, intr-un turneu muzical, la Bucuresti si la Sibiu, ca apoi sa mearga la Timisoara, la editia de anul acesta a JazzTM.

Solistul si compozitorul Wynton Marsalis, cel mai cunoscut trompetist contemporan si ”Jazz at Lincoln Center Orchestra” din New York, formata din 15 dintre cei mai buni instrumentisti ai momentului, vor sustine un prim Concert de jazz la Sala Mare a Palatului, pe 1 iulie ora 20:00.

La Gradina Urbana, canta Emeric Imre pe 1 iulie, cu Jimi Laco (Nightlosers) si Marius Roje.

Unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica folk, un artist profund, ce a marcat generatii prin muzica sa, Emeric Imre revine in Gradina Urbana pentru un concert memorabil impreuna cu Jimi Laco (Nightlosers) si Marius Roje. Evenimentul este disponibil aici.

Anul acesta se implinesc 10 ani de la debutul trupei RoadkillSoda, care va concerta tot pe 1 iulie la Expirat Halele Carol. Evenimentul este disponibil aici.

VUNK isi intalneste fanii in Gradina Urbana pe 2 iulie, iar informatii despre eveniment sunt disponibile aici.

De 25 de ani pe scena din Romania, VUNK este una dintre cele mai cunoscute trupe din rock-ul românesc, iar single-uri precum „Pleaca” (Hit Gold), „Vreau o tara ca afara” (hit popular, devenit slogan national), „Asa si” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc in topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe saptamani.

Duminica, 4 iulie, Haiducii din Clejani Gradina Urbana. Taraf de Caliu se va ocupa de buna dispozitie a mesenilor, iar informatii despre eveniment sunt disponibile aici.

Citește în continuare