Skip to content

Eugene Simon (Lancel Lannister din Game of Thrones) vine la Comic Con 2021. Alaturi de el vor mai fi Ed Westwick (Chuck Bass din Gossip Girl) si Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries).

La 2 ani dupa difuzarea ultimului episod din Game of Thrones, serialul-fenomen de la HBO ramane un reper al divertismentului dar si o rampa de lansare pentru toti actorii care au facut parte din poveste, inclusiv cei cu roluri mai mici.

Dupa ce in anii trecuti alti actori ai serialului au vizitat Romania la cea mai mare conventie dedicata filmelor fantasy si a benzilor desenate, organizatorii evenimentului Comic Con 2021 au anuntat ca Eugene Simon, interpretul lui Lancel Lannister va fi prezent la Bucuresti pe 28 si 29 august 2021.

Eugene Simon va fi prezent in toate sesiunile din ambele zile de Comic Con Summer Limited Edition: sambata, 28 august si duminica, 29 August, in intervalele 09:30 – 14:30 si 16:00 – 21:00.

Personajul Lancel Lannister a aparut in serial drept varul Reginei Cersei Lannister care avea o relatie incestuoasa cu acesta inca din vremurile in care era minor. Ulterior, Lancel a devenit un radical religios care s-a pocait pentru toate pacatele sale. Mai mult, a devenit un membru obedient al sectei conduse de The High Sparrow.

Actorul britanic mai este cunoscut si pentru rolurile din „Casanova” din 2005, unde a interpretat o versiune adolescentina a personajului principal jucat de Heath Ledger, din productia Nickeoldeon, „House of Anubis” si din thrillerul „Kill Bill Lyk” pentru care a fost premiat in cateva festivaluri europene.

Nascut in Londra in 1992, Eugene Simon a devenit faimos dupa aparitiile constante in cele 7 sezoane Game of Thrones. Initial, actorul se prezentase la casting pentru rolul lui Joffrey Baratheon, fiind nevoit sa se antreneze in luptele cu sabia si in calarie. Inainte de Game of Thrones, invatase sa manuiasca un car de razboi din filmul de televiune Ben Hur din 2010 unde l-a jucat pe tanarul Judah Ben Hur.

Este genul de copil-actor care si-a inceput cariera la varsta de 8 ani prin roluri mici in teatru. A inceput sa joace dupa ce parintii au observat cat de pasionat este sa recite poezii. La varsta de 12 ani, a fost distribuit in Casanova iar un an mai tarziu a jucat in filmul „My family and other animals” de la BBC. A fost remarcat de agentii de casting care l-au distribuit in reclame si in campanii de moda, activitate pe care a continuat-o pana in prezent.

Ulterior, a absolvit cursurile de actoria ale academiei Joseph Pearlman din Los Angeles iar la implinirea varstei de 18 ani a primit vestea ca a primit doua roluri majore: cel din Game of Thrones si cel din serialul „House of Anubis” de pe Nickelodeon. In pauzele de la filmari a mai jucat in „before I sleep” si in „Eden”.

In ultimii ani, actorul s-a remarcat ca activist pentru sanatatea mintala si a lucrat in campanii de prevenire a sinuciderilor printr-un turneu national desfasurat atat fizic dar si online in anul pandemic 2020.

Pe langa Eugene vor mai fi prezenti Michael Malarkey (Lorenzo St.John din The Vampire Diaries) si Ed Westwick (Chuck Bass din fenomenul Gossip Girl).

Cele sase masuri de siguranta pe care East European Comic Con se bazeaza pentru editia adaptata pandemiei sunt: accesul verificat, numarul de participanti este limitat (5000), sesiuni de maxim 5 ore, cu pauze de dezinfectare intre acestea, o igiena sporita a mainilor si, desigur, masca de protectie. 

In primele doua zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc sa viziteze standurile expozitionale si magazinele prezente, iar in 28-29 august va avea ca invitati actori din cele mai populare seriale si filme de la Hollywood. Evenimentul se va desfasura in Bucuresti la Romexpo, in pavilioanele B1 si B2 si pe aleea din fata acestora pe o suprafata de peste 35000 de metri patrati.

Biletele pentru fiecare sesiune in parte sunt disponibile pe www.comic-con.ro

Citește în continuare