Skip to content

Ed Westwick, Chuck Bass din Gossip Girl, vine la Comic Con Summer Limited Edition. Evenimentul are loc intre 26 si 29 august la Bucuresti.

Intre 26 si 29 august are loc la Bucuresti East European Comic Con, in conditii speciale adaptate la pandemie: accesul verificat (dovada vaccinare sau test negativ), numarul de participanti este limitat (5000), sesiuni de maxim 5 ore, cu pauze de dezinfectare intre acestea, o igiena sporita a mâinilor si, desigur, masca de protectie.

Primul invitat anuntat pentru editia din acest an este Ed Westwick, cunoscut publicului din celebrul serial Gossip Girl.  Actorul britanic este interpretul unuia dintre protagonistii seriei, Chuck Bass.

Ed Westwick a debutat in lung metrajul regizat de Alfonso Cuaron, Children of Men (unde un rol important l-a avut Oana Pellea) si si-a facut aparitia in numeroase filme si seriale: Breaking and Entering (cu Jude Law, Juliette Binoche si Robin Wright in rolurile principale), J.Edgar (in regia lui Clint Eastwood), Romeo & Juliet, Son of Rambow sau Californication.

Actorul va fi prezent la Sesiunea 2 de sâmbata dupa-amiaza (16:00-21:00) si la Sesiunea 1 de duminica dimineata (09:30-14:30) 29 august.

In primele doua zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc sa viziteze standurile expozitionale si magazinele prezente, iar 28-29 August sunt zilele dedicate invitatilor actori din cele mai populare seriale si filme de la Hollywood. Evenimentul se va desfasura in Bucuresti la Romexpo, in pavilioanele B1 si B2 si aleea din fata acestora pe o suprafata de peste 35000 mp.

Gossip Girl s-a incheiat dupa 6 sezoane  in 2012, fiind o ecranizare dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Cecily von Ziegesar, a câstigat 18 trofee Teen Choice Award, fiind un serial foarte influent pentru adolescentii anilor 2000.

Serialul va fi relansat in luna iulie cu o noua distributie.

Citește în continuare