Skip to content

Marion Cotillard revine in atentia publicului intr-un duet muzical cu Adam Driver. Melodia promoveaza filmul „Annette” care urmeaza sa ruleze pe marile ecrane.

Sparks, duo-ul electro-pop al fratilor Russell si Ron Mael, au lansat un duet intre Adam Driver si Marion Cotillard din viitorul lor film-musical, „Annette”. Melodia aleasa este „We Love Each Other So Much”, iar piesa este a doua compozitie lansata pentru film, dupa „So May We Start”.  Filmul va avea premiera la Cannes pe 6 iulie si spune povestea unui comic de standup (Adam Driver) si a unei cantarete de opere (Marion Cotillard) care descopera ca fiica lor de doi ani are talente speciale. 

A 74-a editia a Festivalului de la Cannes va fi deschisa cu muzicalul “Annette”, regizat de francezul Leos Carax. Proiectia va avea loc pe 6 iulie, iar filmul va intra si in competitia festivalului.

Filmul „Annette” este o colaborare intre regizorul Leo Carax si Sparks trupa art-rock fondata in 1971 de Ron si Russell Mael. Ii are in rolurile principale pe Adam Driver si Marion Cotillard in care amandoi reusesc sa isi puna in evidenta talentele de dansatori si cantareti.

Publicatia Rolling Stones noteaza ca initial, il planificasera ca un album, dar regiorul Leos Carax i-a incurajat sa-l transforme intr-un film. Amandoi apar in film alaturi de actorul Simon Helberg (Florence Foster Jenkins, Wolowitz in The Big Bang Theory), care interpreteaza un personaj acreditat ca „Dirijorul”.

„Personajele traiesc si respira prin sensibilitatea, tonul si versurile muzicii”, au spus fratiiMael intr-un comunicat. „In Annette, ne-am propus sa avem practic tot dialogul cantat. A fost o provocare uriasa, dar de care suntem extrem de mandri.”

Filmul va fi proiectat pe 6 iulie in in premiera in deschiderea Festivalului de Film de la Cannes 2021, va intra in cinematografe spre finalul verii si va fi disponibil pe Amazon Video pe 20 august. Atat scenariul cat si muzica au fost scrise de fratii Sparks – Ron Mael si Russell Mael.

„Annette” se afla in lucru din 2013 cand Sparks l-au intalnit pe Carax la Festivalul de la Cannes. Membrii trupei au declarat ca „initial am gandit Annette ca un album de-al nostru. Insa l-am gandit ca un fir narativ cu trei personaje principale, o mica trupa care ne-ar permite sa il prezentam sub forma unui spectacol de opera in turneu. Muzica, povestea si albumul era finalizate in momentul in care totul a fost dat peste cap.” 

Carax era fanul Sparks inca din adolescenta declarand ca „am furat o copie a albumului Propaganda dintr-un magazin din La Défense pentru ca mi-a placut coperta. La putin timp dupa aceea i-am vazut live la Olympia in Paris. Ulterior, albumele Propaganda si Indiscreet au fost parte din viata mea constant.”

Pe Marion Cotillard ati vazut-o recent in reclamele Chanel si anul trecut in reprezentatia oratoriului dramatic „Jeanne D’Arc au bûcher” din cadrul Festivalului George Enescu.

Citește în continuare