Skip to content

(video) Marion Cotillard danseaza in cea mai noua campanie Chanel sub coregrafia celui care a facut si dansul din “Chandelier”, videoclipul cantaretei Sia.

Cea mai noua campanie Chanel nr 5 o are in prim plan pe Marion Cotillard alaturi de balerinul francez Jérémie Bélingard, dansand intr-o coregrafie destul de complicata.

Coregrafia a fost realizata de Ryan Heffington, un coregraf nu doar foarte faimos pe Instagram, dar si foarte implicat in showbiz. El este autorul coregrafiei pentru dansul care apare in videoclipul de la “Chandelier”, cantecul Siei, dar si creatorul dansului din campania Kenzo, regizata de Spike Lee.

Noul lui job, pentru de Marion Cotillard, marcheaza aniversarea de 100 de ani a celebrului brand francez. Actrita franceza a invatat de la distanta pasii de dans pe care i-a avut in acest mini film alaturi de balerinnul Jérémie Bélingard pentru ca Heffington se afla in New York unde lucreaza cu Lin-Manuel Miranda pentru primul sau film pentru Netflix, Tick, Tick…Boom!.

In filmarea pentru campanie dar si in fotografii, Cotillard poarta o tinuta inspirata de una dintre rochiile pe care le-a purtat chiar Gabrielle Chanel.

In vreme de pandemie ca sa se distreze, Heffington are cursuri de dans pe Instagram pe care le gasiti sub hashtagul #SweatFest.

Daca veti cauta pe Instagram #SweatFest IG Live veti descoperi coregrafii simpatice facute de Emma Stone, Tracee Ellis Ross sau Reese Witherspoon sub indrumarea lui Heffington.

Citește în continuare