Skip to content

(Galerie Foto – update finala masculina) Personalitati la Wimbledon 2021 – de la Ducesa de Cambridge pana la Tom Cruise sau Benedict Cumberbatch

Astazi se incheie o noua editie a Wimbledon, unul dintre cele mai importante turnee de tenis din lume.

E faimos pentru ca reprezinta locul unde a inceput tenisul, dar si pentru ca britanicii prin Casa Regala  pun an de an cate o caramida la constructia unei traditii cu reguli exacte: echipament alb, abonamente pe viata in tribune, un club super exclusivist pentru nobilime unde sa joace tenis sau, pur si simplu, sa ia masa.

Spre deosebire de orice alt turneu de tenis din lume, Wimbledon inseamna si un stil de viata, accesul si validarea unei lumi educate, rafinate, cu sange albastru si traditii de sute de ani.

E turneul unde spectatorii se inscriu sa-si cumpere bilete si sunt trasi la sorti, e turneul unde e un cod vestimentar si pentru spectatori, pentru ca rigoarea, eleganta si rafinamentul sa fie prezente peste tot.

 (E turneul pe care Simona Halep l-a castigat in 2019 )

Saptamana aceasta au fost la Wimbledon invitati din sport (Beckham, tatal si fiul), din film ( Tom Cruise, Sienna Miller, Hugh Grant)  si, evident, reprezentati ai casei regale britanice.

Iata cateva imagini cu personalitati care au fost la Wimbledon 2021.  toate fotografiile: profimedia

imagini de duminica de la finala baietilor

imagini din restul turneului

Foto Profimedia

Puteti sa aduceti atmosfera de la Wimbledon acasa cu cocktail-ul traditional din All England Tennis Club: Pimm’s Cup.

Citește în continuare