Skip to content

Doi dintre cei mai frumosi si faimosi americani, John F Kennedy Jr. si Carolyn Bessette Kennedy, sunt personaje intr-un serial. Cei doi au murit in urma unui accident de avion. Imagini cu Carolyn considerate una dintre cele mai stilate femei din lume.

Povestea de dragoste a unuia dintre cele mai faimoase cupluri americane din anii 90 – JFK Jr. si Carolyn Bessette Kennedy va fi ecranizata in seria American Horror Story de catre Ryan Murphy.

Considerati cel mai frumos cumplu american al anilor 90, fetele regale ale Americii, JFK si Carolyn au fost prezenti in presa vremii ca unele dintre marile atractii grossy si modele pentru stil de viata.

Fiul presedintelui american s-a casatorit cu Carolyn Bessette in 1996; el era considerat unul dintre cei mai doriti burlaci din lume si era in topul celor mai frumosi barbati din lume, ea era publicist de moda lucra pentru Calvin Klein si era considerata una dintre cele mai rafinate femei din America.

Desi au reusit sa tina secrete data si locul ceremoniei, nunta lor a fost prezentata in toata lumea fiind vazuta in America ca o casatorie regala. Sub impactul mass media si al paparazzilor, presiunea asupra casniciei lor care parea perfecta a inceput sa-si faca simtita prezenta si au aparut, dupa doar un an, din ce in ce mai multe stiri despre certurile lor. E celebra pe youtube o disputa a lor in Central Park…

Cei doi au intrat insa in legenda populara cand avionul privat al lui JFK jr s-a prabusit in 1999 si toti pasagerii au murit. S-au scris multe carti despre ce a fost suspect in acest accident, cum s-au scris carti si despre mariajul celor doi.

JFK jr era pregatit sa fie viitorul presedinte al Americii, era redactorul sef al revistei George – un fel de GQ politic, o publicatie foarte influenta care organiza ceremonii la Casa Alba dar – cu cateva saptamani inainte de accident – a anuntat ca nu vrea sa mai aiba nicio activitate publica si se retrage inclusiv din revista George.

Echipa lui Ryan Murphy a anuntat ca primul sezon al acestei povesti se va ocupa de momentul in care cei doi s-au cunoscut, perioada in care a curtat-o pe Carolyn si casatoria.

Filmarile vor incepe in primavara anului viitor, nu au fost anuntati inca actorii din distributie.

Iata cateva imagini cu Carolyn Bessette care a fost o figura de referinta in moda anilor 90 pentru minimalismul si eleganta sa.

foto profimedia

Citește în continuare