Skip to content

Se ofera 5000 lire sterline recompensa pentru persoana care se uita la fiecare episod din „The Simpsons” si poate nota toate elemente care prezic viitorul

Un cazino din UK ofera un premiu de 5000 de lire sterline unui „Simpsons Series Analyst”, a carui slujba este sa noteze evenimentele cheie din fiecare episod, astfel incat sa observe ce se va intampla in viitor.

Analistul va viziona toate cele 735 de episoade din cele 33 de sezoane ale emisiunii si va lua notite, iar la un calcul simplu, suma de 5000 lire inseamna aproximativ 6.80 lire per episod.

Seria The Simpsons este renumita pentru abilitatea sa de a prevedea evenimente viitoare. Episoadele din trecut au prezis cu succesul lui Donald Trump si faptul ca acesta va deveni presedintele SUA, lipsa de combustibil din Marea Britanie si calatoria lui Richard Branson in spatiu, dar si pandemia.

In plus fata de salariu, site-ul cazinoului a confirmat ca va plati toate cheltuielile pentru vizionare, facturile Disney + si cele pentru internet in perioada de angajare. Oricine poate aplica pana pe 31 octombrie, iar toate informatiile sunt aici.

La inceputul lunii, Balenciaga a lansat noua colectie de primavara-vara 2022 in cadrul Paris Fashion Week si a surprins publicul prezent la defilare cu un episod din The Simpsons. Inaintea prezentarii de moda, invitatii au vizionat un episod special de 10 minute in care faimoasele personaje din The Simpsons – Homer, Marge, Bart, Lisa si Maggie – defileaza in noua colectie creata de designerul Demna Gvasalia.

In legatura cu episodul The Simpsons, reprezentantii Balenciaga au declarat pentru WWD ca este „cea mai recenta activare dintr-o serie menita sa impinga limitele colaborarilor dintre moda si alte forme de divertisment, cultura si tehnologia. Scopul este sa repozitioneze brandul dincolo de o categorie usor de definit, sa extinda aria de interes.”

Despre colaborarea cu The Simpsons, designerul Demna Gvasalia a declarat pentru Vogue ca „intotdeauna mi-a placut serialul, pentru comicul natural si partea naiva oarecum romantica. Cand i-am abordat pe producatorii serialului, aveam foarte putine sperante ca vor accepta. Insa vazusera defilarea colectiei Blue si le-a placut foarte mult. Creatorul Matt Groening a fost minunat.”

Citește în continuare